Stunt show arena in Walt Disney Studios Park voor het eerst open sinds pandemie

Na een lange sluiting vanwege de pandemie, opent Disneyland Paris met trots de deuren van “Theater of the Stars” in het Walt Disney Studios Park. De locatie vervangt de Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular, die in maart 2020 permanent stopte.

Op 18 en 19 mei heropende de stunt show arena in het Walt Disney Studios Park opnieuw de deuren voor previewvoorstellingen voor Cast Members en jaarpashouders van de nieuwe show “Alice and the Queen of Hearts: Back to Wonderland”. De show zal officieel debuteren op 25 mei 2024 voor alle bezoekers.

Gasten kunnen zich verheugen op een betoverende reis door Wonderland in de nieuwe show “Alice and the Queen of Hearts: Back to Wonderland”. De show combineert verbluffende special effects, stunts en muziek om een onvergetelijke beleving te creëren voor bezoekers van alle leeftijden. Het publiek kan kiezen tussen twee eindes van de show.

“Alice and the Queen of Hearts: Back to Wonderland” wordt meerdere keren per dag opgevoerd t/m 29 september 2024 in het Theater of the Stars nabij de Super Diner in Avengers Campus. Het is nog niet bevestigd als de show zal terugkeren in 2025, wel heeft Disney al audities gepubliceerd om nieuwe BMX performers te zoeken voor volgend jaar.


De show heeft een stand-by ingang en een ingang voor bezoekers met een beperking. Voorlopig heeft de show geen Guaranteed Access die je op voorhand kunt kopen. Disney heeft niet bevestigd of dit nog zal komen in de toekomst, al lijkt ons de kans klein aangezien de capaciteit van het theater immens groot is en ook door het feit dat vanwege slechte weersomstandigheden de show aangepast of afgelast kan worden, wat niet het geval is in een binnen theater.

De gevels van Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular staat er nog altijd, al is deze nu wel verborgen vanwege het grote podium dat ervoor gebouwd is. Verdere aanpassingen in het opening lucht theater zijn dat het kleine riviertje voor de tribune verdwenen is en dat het sanitair in de arena volledig vernieuwd is.

Het was de bedoeling dat de stunt show arena in de zomer van 2020 zou heropenen voor een aangepaste versie van The Jungle Book Jive, maar deze productie werd op het laatste moment geannuleerd door Disney vanwege de gezondheidscrisis in Europa.


Translate website