KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER


TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Prijs voor gereserveerde service ‘Disney Illuminations’ stijgt naar 29€ per persoon eind oktober





De populaire service waarmee gasten van Disneyland Paris kunnen reserveren voor ‘Disney Illuminations’ en de ‘Disney Electrical Sky Parade’ zal stijgen naar 29 euro per persoon eind oktober 2024.

Deze service werd eind maart 2024 gelanceerd voor zowel ‘Disney Stars on Parade’ alsook voor de show ‘Disney Dreams!’. In de maand mei besloot Disneyland Paris om ‘Disney Dreams!’ opnieuw te vervangen door ‘Disney Illuminations’. Desondanks bleef de betaalde service voortduren.


Via de Disneyland Paris app of via de officiële website van het Franse Disney resort kunnen bezoekers vooraf de betalende staanplaatsen reserveren. De prijs voor de parade en avondshow start vanaf 19 euro per persoon. Uiteraard kunnen deze prijzen verschillen, vergelijkbaar met de ‘Disney Premier Access‘ service waarmee gasten wachtrijen kunnen overslaan voor verschillende attracties.

Aangezien eind oktober vaak één van de drukste periodes is in Disneyland Paris, zal de prijs voor ‘Disney Illuminations’ stijgen vanaf 16 oktober naar 24 euro per persoon. Tussen 28 en 31 oktober 2024 zal de prijs verder stijgen naar 29 euro per persoon, gelukkig zal de prijs vanaf 1 november opnieuw lichtjes zakken naar 24 euro per persoon.

PixieDust.be
Screenshot: Disneyland Paris App

De nieuwe service is opvallend populair en wordt geprezen op verschillende Facebook groepen die over Disneyland Paris gaan. De service is op de meeste dagen uitverkocht, wat ook deels de prijsstijging kan verklaren. In het verleden was een gelijkaardige service voor jaarpashouders met een ‘Infinity pass’ inbegrepen in de prijs.

Nieuwe avondshow van januari 2025:


Vanaf begin 2025 zal er een gloednieuwe show debuteren met projecties, pyrotechniek, fonteinen, lasers, drones en voor het eerst ook projecties op de gebouwen van Main Street.




Translate website