|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuw: gereserveerde plaatsen voor Disney Stars On Parade en Disney Dreams (19€ per persoon)

Vandaag lanceert Disneyland Paris betalende gereserveerde (staan)plaatsen voor twee van de populairste buitenshows, Disney Stars on Parade en Disney Dreams!. Een nieuwe functie is toegevoegd in de Disneyland Paris app om hiervoor een reservatie te maken.

Disneyland Paris laat weten dat de gereserveerde vakken ervoor zorgen dat gasten een adembenemend uitzicht hebben op onze populairste buitenshows. Deze nieuwe dienst, die in beperkte hoeveelheid toegankelijk is via de Disneyland Paris app, is nog een andere optie voor gasten die hun resort ervaring verder willen personaliseren.
De nieuwe service voor Disney Stars On Parade en Disney Dreams is vergelijkbaar met de secure your seat optie die al een tijdje ook beschikbaar was bij shows waaronder The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, TOGETHER: a Pixar Musical Adventure en Mickey And The Magician.


Disney Dreams
©Disney


Goed om te weten is dat alle shows inbegrepen zijn in jouw verblijf of toegangsticket. Bij de betalende optie “secure your seat” krijgen gasten enkel een paar minuten eerder toegang tot de theaters. Hoe vroeger je aanschuift in de reguliere wachtrij, hoe beter je plaats is. Bij Disney Stars On Parade en Disney Dreams zullen dit staanplaatsen zijn in een gereserveerde area.

Een “secure your seat” ticket in een theatershow kost 15 euro per persoon en plekken voor Disney Stars On Parade en Disney Dreams zullen 19 euro kosten per persoon. Prijzen kunnen variëren in de toekomst.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website