KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Renovatiewerken in Disney Hotel Cheyenne





Niet alleen in de Disney Parken, maar ook in de Disney Hotels vinden af en toe verbeteringswerken plaats. Deze keer is het Disney Hotel Cheyenne aan de beurt.

De renovatiewerken vinden plaats nabij de moestuin en parkeerplaats van het hotel. Het doel van deze werkzaamheden is momenteel onduidelijk. Over het algemeen communiceert Disneyland Paris niet veel over dit soort projecten die plaatsvinden in de Disney hotels.


Gelukkig zullen deze werkzaamheden niet veel impact hebben op gasten die in het hotel verblijven, behalve dat het pad nabij de tuin iets is ingekort en dat er enkele parkeerplaatsen minder zijn op de parkeerplaats van het hotel.



Nieuwe toegankelijke helling en windmolen verdwenen in Disney Hotel Cheyenne:


Nu er nieuwe werkzaamheden zijn gestart, kunnen we ook het goede nieuws brengen dat andere projecten zijn afgerond.Zo is er een toegankelijke helling voor rolstoelgebruikers aangelegd bij de bagagedepot nabij de ingang van het hotel.


PixieDust.be

Minder leuk nieuws is dat de windmolen nabij de moestuin volledig is verwijderd. Eind 2024 was de molen in zeer slechte staat en heeft Disney besloten om hem te verwijderen. Het is nog onduidelijk of de molen op een later tijdstip terugkeert.




PixieDust.be

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website