KOOP TICKET RESERVEER JE VERBLIJF PRIJSKALENDER

TIPS & PLANNINGDISNEYLAND PARIS


Monsters Inc. fotolocatie afgebroken in Walt Disney Studios Park





De Monsters Inc. fotolocatie in het Walt Disney Studios Park is onlangs afgebroken.

De transformatie van het Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World gaat verder. Zo’n 90% van het park zal worden veranderd, waardoor we helaas afscheid moeten nemen van bepaalde delen, zoals het huidige STUDIO 1 en de fotolocatie van Monsters Inc. in ‘Toon Studios’.


Hier kon je vroeger op de foto gaan met personages uit de Disney•Pixar film ‘Monsters Inc.’. Heel vaak was dit met Sulley, waar je de laatste jaren wel veel geluk voor moest hebben aangezien dit geen gegarandeerde meet & greet was. Tijdens speciale gelegenheden verschenen ook George Sanderson, Needleman en Boo, zoals op onderstaande foto tijdens het ‘Disney Fandaze’ evenement in 2018. Tegenwoordig verschijnen Mike en Sulley dagelijks in de Pixar show in het Studio Theater.


Monsters Inc
Disney Fandaze ©Disney/©Pixar

Naast de fotolocatie waren er ‘Scream Monitors’ waar gasten in apparaten konden schreeuwen. Deze waren al enkele maanden geleden verdwenen. In de toekomst zal het Toon Studios gebied van naam veranderen naar het theater district ‘World Premiere Plaza‘ met meer groen en een nieuwe bestrating. Of er in de plaats een nieuwe fotolocatie komt, is voorlopig niet bevestigd door Disney.


PixieDust.be
©Disney

Boek je verblijf voor €125 per persoon en per nacht. Ontdek meer >


Translate website