Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Avengers Campus verwelkomt HULK in Disneyland Paris

Vandaag is het 12 April 2023, de 31ste verjaardag van Disneyland Paris. Voor deze speciale gelegenheid is er vandaag ook een speciaal evenement gepland voor oa. D23-Club leden. Het is de eerste keer dat er in Disneyland Paris een D23-event georganiseerd wordt.


Avengers Campus

Enkele weken geleden werd aangekondigd dat HULK naar Disneyland Paris ging komen voor een zeer beperkte tijd, maar er werd nog niet aangekondigd wanneer dit precies ging gebeuren. Door het D23 event is het geen complete verrassing dat de Hulk net vandaag zijn debuut maakt in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park.HULK blijft 2 weken in Avengers Campus

Goed nieuws voor bezoekers die de komende weken naar Disneyland Paris gaan want Hulk blijft nog de komende 2 weken dagelijks te zien in Avengers Campus, net zoals ook The Mandalorian onlangs voor een zeer beperkte tijd te ontmoeten was in het Disneyland Park.

Voorheen was HULK al op bezoek in Avengers Campus in Disney California Adventure Park in Disneyland Resort. En was voor de allereerste keer te zien tijdens de D23-Expo in het Convention Center van Anaheim in September 2022.Enkele weken geleden was Mando & Grogu uit de Disney+ Serie “The Mandalorian” voor een zeer beperkte tijd nog te ontmoeten in Discoveryland.Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com