Aanbieding voor Disney+ abonnees Disneyland Paris

Ontvang 20% korting op een verblijf (hotel + tickets)

Deze zomer komen jouw favoriete verhalen tot leven met onze speciale aanbieding voor Disney+-abonnees op een verblijf inclusief Disney Hotel (niet geldig in het Disneyland Hotel) en tickets voor de Disney Parken.* Geldig voor aankomsten t/m 30 september 2024.

Tip voor de volgende stap: log in op je MyDisney-account dat is gekoppeld aan je Disney+-abonnement.


PixieDust.be

Vorig jaar was er ook al eens een Disney+ aanbieding waarbij je Ă©Ă©n jaar gratis Disney+ kreeg bij het boeken van een verblijf bij Disneyland Paris.

*Speciale aanbieding alleen beschikbaar op www.disneylandparis.com, toegepast op de publieksprijs (exclusief lokale belasting per volwassene van 18 jaar en ouder) die wordt aangeboden op het moment van boeken voor een verblijf (hotel + tickets) in een Disney Hotel (met uitzondering van het Disneyland Hotel, familiekamers in Disney Hotel New York – The Art of Marvel en Disney Hotel Santa Fe en suites). De korting wordt toegepast op de overnachting(en) in een Disney Hotel en toegangstickets voor de Disney Parken, met uitzondering van alle andere elementen, die tegen de publieksprijs worden aangeboden. De speciale aanbieding is voorbehouden voor Disney+-abonnees met een actief abonnement op het moment van boeken (behalve in uitgesloten landen). Speciale aanbieding niet beschikbaar voor Disney+-abonnees in de volgende uitgesloten landen: Algerije, Bahrein, Egypte, India, IndonesiĂ«, Irak, IsraĂ«l, Jemen, JordaniĂ«, Koeweit, Libanon, LibiĂ«, MaleisiĂ«, Marokko, Oman, Palestijnse Gebieden, Filippijnen, Qatar, Saudi-ArabiĂ«, Thailand, TunesiĂ«, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid Afrika. Boeken is mogelijk tot twee dagen voor aankomst.


Translate website