Niet gebruikt lied voor Pixar show Disneyland Paris “A Friend That I Call Home”


Translate this website to 9 different languages. Traduisez ce site en 9 langues différentes.

Deze zomer komt er een nieuwe Pixar show “We Belong Together” naar het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris. Dat nieuws was geen grote verrassing aangezien er al een soort Pixar gethematiseerd seizoen gepland was voor het Walt Disney Studios Park maar die door de pandemie nooit heeft plaatsgevonden.


Disneyland paris
Woody & Jessie selfie-spot Production Courtyard – Zomer 2020In de zomer van 2022, tijdens de eerste heropening van Disneyland Paris, zijn er Pixar vlagjes verschenen op de Production Courtyard en was er ook een selfie-spot met Woody & Jessie. Het seizoen was in samenwerking met Babybel, dat kon je zien omdat er tijdens deze periode in iedere supermarkt Babybel kaasjes verschenen met Pixar personages.

“Written for a Pixar show for Disneyland Paris that never happened”

Aangezien Babybel ook de sponsor is van het Studio Theater denken wij dus dat een grote Pixar show toen al op de tafel lag, maar werd uitgesteld wegens de pandemie. En blijkbaar lijkt deze theorie nu te kloppen, aangezien er online op de Disney Music Licensing website een liedje is verschenen met de naam “A Friend That I Call Home” met daarbij de uitleg “This was written for a Pixar show for Disneyland Paris that never happened.”


Als het liedje nog gebruikt worden zal voor de huidige Pixar show die in voorbereiding is voor deze zomer is niet duidelijk. Het is alvast een leuke song, jammergenoeg hebben we niet de kans gekregen om het helemaal te beluisteren. Op de website van Disney Music Licensing kan je wel de eerste 45 sec. beluisteren.


PixieDust.be


Translate this website to 9 different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com