|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Magic Over Disney zorgt voor feestje in Walt Disney Studios ParkMagic Over Disney is kleinschaliger maar leuker

Maandagavond 23 januari was het opnieuw tijd voor een nieuwe vertooning van “Magic Over Disney” ontstaan uit het idee van het Bonfire Fireworks die tijdens de dalmomenten in November werd getoond in Disney Village is “Magic Over Disney” een concept niet gerelateerd aan een bepaald land of traditie (wat wel het geval was bij Bonfire) maar gewoon puur Disney thematiseerd.

Magic Over Disney is kleinschaliger dan het oude Bonfire Fireworks maar is wel leuker. De muziek uit Disneyland Anaheim “Mickey’s Mix Magic” zorgt ervoor dat er een grote party-vibe in de show zit. Een sfeertje dat ik gemist heb tijdens het vuurwerk van Oudejaarsavond enkele weken terug.


PixieDust.be


Magic Over Disney zou een leuke dagelijkse show voor Walt Disney Studios Park kunnen zijn

Jammer dat de show maar een kleine 10 minuten duurt, het had zeker wat langer mogen duren. En zelfs als deze show zonder vuurwerk vertoond zou worden en alleen de muziek met projecties zou het nog leuk zijn om even te gaan kijken. Zonder vuurwerk zou dit zelfs een leuke extra zijn om dagelijkse meerdere keren in het Walt Disney Studios te laten spelen.

Deze avondshow werd ook al in November getoond in de dalweek tussen het Halloween Festival en Kerstseizoen, en nu dus weer tijdens de kalme dagen in Januari. De show is woensdag nog eens te zien voor de laatste keer want volgende zaterdag begint dat de nieuwe dagelijkse Marvel avondshow met projecties, vuurwerk en drones.
Geef een reactie


Translate website