|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Minnie’s Polka Dot Day in Disneyland Paris 2023Iedere jaar is Minnie Mouse de ster van de dag tijdens de Polka Dot Day, een verwijzing naar Minnie’s legendarische bolletjes motief van haar al even beroemde jurk. Ook in Disneyland Paris geven ze extra aandacht aan Minnie Mouse en dit jaar groter dan ooit.


PixieDust.be


PixieDust.be


De gebeurtenissen waren vooral gecentraliseerd in het Walt Disney Studios Park. Bij het aankomen in het Walt Disney Studios Park werd een speciale fotolocatie gemaakt met een nieuwe achtergrond speciaal voor deze Polka Dot Day om met Minnie Mouse op de foto te gaan. De geplande meet & greet tijdens voormiddag werd aangepast omdat het te koud was en daarom kwam Minnie Mouse de gasten in Studio 1 begroeten, maar wat later op de dag stond ze wel op de afgesproken plaats.


PixieDust.beMinnie's Polka Dot DayPixieDust.be


Minnie’s Polka Dot Day Cavalcade

Tijdens de dag werd er meerdere keren een kleine cavalcade / show opgevoerd met Minnie. Geen grote show maar toch een leuke kleine happening die voor veel sfeer zorgde tijdens deze ijskoude dag in het Walt Disney Studios Park. Passende muziek werd geleend van Tokyo Disney Resort om deze happening te maken.


PixieDust.be


PixieDust.be


De Food & Beverage afdeling had gezorgd voor een beignet met een Minnie Mouse strik en voor een Minnie Mouse chocolade dessert in het restaurant En Coulisse. Natuurlijk was ook merchandise een groot deel van het evenement, tegenwoordig is merchandise meer dan ooit prioriteit in de Disney Parken, zoals we ook hebben gezien tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland Paris en de 50ste verjaardag van Walt Disney World.

Daarom was er een speciale dag in de Disney Fashion in Disney Village om de Minnie merchandise voor te stellen met een DJ, ballonnen en enkele fotolocaties…alles samen zorgde dit voor een zeer leuke sfeer in de winkel.


PixieDust.be


PixieDust.be

Geef een reactie


Translate website