Ons laatste bezoek ooit aan Planet Hollywood


PixieDust.be

Ons eerste diner van het jaar in Disney Village was alvast de laatste keer in Planet Hollywood ooit want deze locatie zal definitief sluiten op 7 Januari 2023. Het restaurant, uitgebaat door Earl Entreprise, zal vervangen worden door een nieuw concept en deel uitmaken van de grote make-over van uitgaansgebied Disney Village, tussen de Disney Hotels en de Disney Parken. Momenteel is het niet duidelijk wat Planet Hollywood zal vervangen.

Planet Hollywood is een themarestaurantketen die geïnspireerd is door de populariteit van de filmindustrie vol kostuums en rekwisieten met Amerikaanse gerechten, vergelijkbaar met Hard Rock Café. Er zijn verschillende Planet Hollywood locaties, waaronder in Disney Village, en trouwens ook in Disney Springs (Walt Disney World). De Planet Hollywood van Disneyland Paris is te herkennen aan de iconische blauwe planeet met trappen naar boven.


Ons laatste bezoek aan Planet Hollywood was al van maart 2019 geleden en was één van onze slechtste ervaringen in Disney Village, het personeel toen was onvriendelijk en we moesten lang wachten op ons eten. Het eten was toen een zeer droge en onsmakelijke hamburger.

Aangezien het de laatste week was voor Planet Hollywood wilde we het nog eens een kans geven om toch een waardig afscheid te kunnen nemen, en kregen een heel tegenovergestelde ervaring met heel vriendelijk personeel en een lekkere BBQ Chicken Burger en L.A Lasagna samen met twee alcohol vrije cocktails in een souvenir glas als aandenken, dat we na ons diner mee naar huis mochten nemen. In de souvernirwinkel van het restaurant waren er nog meer afscheidsproducten verkrijgbaar.


Voor ons vertrek deden wij nog één laatste tour door het restaurant om voor de laatste keer naar alle details te kijken, maar het viel toch onmiddellijk op dat het hele restaurant gedateerd met enkel nog decorstukken en props van films die al lang uit het geheugen van de gasten verdwenen zijn. In de loop der jaren is er te weinig geïnvesteerd om het restaurant wat relevanter te maken. Zo was een bezoek aan dit restaurant ook altijd een stapje terug in de 90’s.

Het bedrijf Earl Enterprise baat ook ‘Earl of Sandwich’ uit in Disney Village. Dit restaurant blijft voorlopig nog geopend.


Planet Hollywood: 1996 – 2023


PixieDust.be

Planet Hollywood

King Ludwig’s Castle zal ook verdwijnen in Disney Village

Geef een reactie


Translate website