|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris New Year’s Eve: Mickey’s Fun Disco Party groter dan ooitMickey’s Fun Disco Party is terug !

Het was een blij weerzien met Mickey’s Fun Disco show in Videopolis tijdens de New Year’s Eve Party in Disneyland Paris op 31 December 2022. Deze show debuteerde op Oudejaarsavond van 2021 > 2022 tijdens een officieël geannuleerde New Year’s Eve Party die wegens de pandemie nog met beperkingen te maken had zoals het vuurwerkverbod om middernacht. Toch liet Disneyland Paris het reeds geplande programma van de New Year’s Eve Party gewoon doorgaan en iedereen was welkom.

Mickey’s Fun Disco Party was toen de verrassing van de avond en werd door veel bezoekers en fans enorm geapprecieerd. Het was evident dat deze show nog eens op het programma zou staan dit jaar. Maar dit jaar werden toch alweer verrast want de show kregen een merkwaardige upgrade.

Het eerste dat we zagen bij het zien van de show was dat er meer Disney Characters waren. Zo was er behalve Mickey, Minnie, Goofy en Donald ook Max, Clarice en Daisy Duck klaar om een feestje te bouwen en allemaal is fantastische feestelijk outfits zoals het hoort op zo’n avond. Ook werden er enkele nieuwe acts bijgevoegd zoals “Vogue” van Madonna.
Emanuel Lenormand


Disneyland Paris New Year's Eve


De show werd oa. gecreeërd door Emanuel Lenormand die als sinds de opening in Disneyland Paris werkt en intussen al heel veel show voor Disneyland Paris heeft gemaakt zoals Max Live tijdens Fandaze, Mickey presents Happy Anniversary Disneyland Paris, Mickey’s Dazzling Christmas Parade, Let’s Sing Christmas,…
Geef een reactie


Translate website