Big Thunder Mountain momenteel gesloten voor een groot technisch onderhoudSinds 6 Maart 2023 is Big Thunder Mountain in Frontierland gesloten voor een grootschalig onderhoud van 4 weken, “The Wildest Ride in the Wilderness” zal opnieuw heropenen op 1 April 2023.

Het onderhoudsteam is deze dagen vooral bezig met werkzaamheden aan de track van de attractie. Tijdens ons laatste bezoek aan Disneyland Paris namen we een tour rond Big Thunder Mountain met de Molly Brown en zagen we veel medewerkers werken aan de drop tegenover Phantom Manor, deze omgeving staat momenteel ook gedeeltelijk droog.


Big Thunder Mountain

Op meerdere plaatsen zijn er ook witte tenten geïnstalleerd om voorzien te zijn tegen slechte weersomstandigheden wat de laatste dagen nodig was in de regio van Disneyland Paris.


PixieDust.be

PixieDust.be

Big Thunder Mountain zal opnieuw heropenen op 1 April 2023.


PixieDust.be

Translate website