|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

It’s A Small World in testfase: boten zijn opnieuw terugEen langdurig gesloten attractie in het Disneyland Park is “It’s A Small World” in Fantasyland, deze bootrit is ondertussen al gesloten sinds eind november 2021. Begin 2023 liet Disney weten dat het de attractie opnieuw wil heropenen deze lente als onderdeel van de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale. De facade is ondertussen al volledig opgeknapt.

Wel hebben we tijdens ons laatste bezoek ondervonden vanop de Disneyland Railroad dat de attractie opnieuw gevuld is met water en dat ook de boten opnieuw zijn teruggekeerd nabij het instapstation van de attractie. De boten waren gevuld met groene zakken om het gewicht van bezoekers te simuleren.


PixieDust.be


Aangezien de lente eraan komt en de eerste operationele testen bij It’s A Small World begonnen zijn gaan we er vanuit dat we in de nabije datum een exacte openingsdatum kunnen verwachten van Disneyland Paris. Blijf ons volgen voor de laatste updates over de heropening van “The Happiest Cruise That Ever Sailed”.


PixieDust.beIt's A Small WorldPixieDust.beTranslate website