|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Peter Pan wagen in Disney Stars on Parade mist nog altijd zijn tweede deelWie de laatste maanden in Disneyland Paris was en naar Disney Stars On Parade heeft gekeken zal gezien hebben dat de Peter Pan wagen een stuk kleiner is. Het tweede en grootste deel van de unit ontbreekt al sinds 15 Januari 2023. Alleen de grote Skull Rock met Captain Hook bovenaan en Mister Smee onderaan kan je nog zien, het grote stuk met de maan en het swingende schip met Peter Pan is na 2 maanden nog altijd niet terug.


Disney Stars On Parade
De maan met het swingend schip die momenteel ontbreekt in de parade in Disneyland Paris.


Wat het probleem precies is, is onduidelijk. De meeste paradewagens in Disney Stars On Parade en ook in oudere parades van Disneyland Paris hebben delen die naar beneden of geplooid kunnen worden, dat is nodig om backstage onder de spoorweg van de Disneyland Railroad te kunnen rijden nadat de parade voorbij is en ze terug vanuit de backstage van Main Street USA terug naar de backstage van Fantasyland moeten rijden om klaar te staan voor de volgende dag. Het is mogelijk dat er daardoor een technisch probleem is met de paradewagen en niet gebruikt kan worden.

Peter Pan paradewagen in Disney Stars On Parade komt van Tokyo Disneyland

Deze Peter Pan paradewagen is al redelijk oud, ook al was die nieuw tijdens de 25ste verjaardag van Disneyland Paris in 2017, de paradewagen kwam van Tokyo Disneyland waar die ook al enkele jaren gebruikt werd alvorens hij overgebracht samen met de Lion King / Jungle Book paradewagen om gebruikt te worden in Disney Stars On Parade.


Disney Stars On Parade
De originele parade float toen nog in Tokyo Disneyland zonder mechanisme om de maan te plooien.Translate website