|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris stopt (tijdelijk) met verkopen van jaarpassenEen paar weken geleden deed Disneyland Paris de oproep aan bezoekers die onlangs online een jaarpas gekocht hebben om deze in te ruilen in een definitieve Jaarpas voor 29 maart 2023 aan de kassa’s van het Walt Disney Studios Park, en we kennen nu eindelijk de reden hiervoor want Disneyland Paris is tijdelijk gestopt met het verkopen van jaarpassen vanaf 30 Maart 2023.

Bezoekers die nu naar de ticketverkoop website gaan zullen enkel nog toegangstickets kunnen kopen voor de Disney Parken en guaranteed access voor Mickey And The Magician en The Lion King: Rhythms of the Pride Lands. Op dit moment is er geen informatie beschikbaar wanneer de verkoop opnieuw zal hervat worden. Tot die tijd zijn verlengingen nog steeds toegestaan onder het huidige aanbod.

Disneyland Paris zal “later dit jaar” een nieuw assortiment jaarpassen aankondigen. Blijf ons volgen voor de laatste nieuwtjes over de jaarpassen van Disneyland Paris.


Disneyland ParisPixieDust.bePixieDust.beTranslate website