|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Boek NU je Halloween 2024 verblijf in Disneyland Paris

Ontdek het geestige Disney Halloween Festival 2024 in Disneyland Paris

Disney Halloween Festival komt terug in 2024

Van 1 oktober t/m 3 november 2024 geniet je van een geestige halloweensfeer in Disneyland Paris. Kan je niet wachten op het griezelleuke Disney Halloween Festival?


PixieDust.be


Ontdek alle voordelen van een verblijf met hotel + tickets

Laat de magie nog langer duren en geniet van de exclusieve voordelen van een verblijf met een hotel + tickets. Op dit moment kun je je boeking kosteloos annuleren of wijzigen en in flexibele termijnen betalen. Dit is het ideale moment om te boeken!


PixieDust.be


Inclusief toegang Disney Parken

Tijdens je verblijf heb je volledig toegang tot de 2 Disney Parken incl. aankomstdag en vertrekdag.


PixieDust.be


Geen registratie vereist

Blijf je in een Disney Hotel overnachten?, dan hoef je geen aparte parkreservatie te maken. Je toegang is gegarandeerd, ook als de parken volzet zijn.


PixieDust.be


Extra Magic Time

Als gast van een Disney hotel krijg je het voordeel om een uur vroeger dan de andere bezoekers in de parken te kunnen om enkele topattracties te ontdekken.


PixieDust.be


Blijf in de bubble

Verblijf in een gethematiseerd hotel in de Disney bubbel ver weg van het dagelijkse leven.


PixieDust.be


Gratis parking

Je kunt de hele dag gratis parkeren bij de ingang van de Disney Parken. Gasten van de Disney Hotels parkeren ook gratis bij hun hotel. Hiermee bespaar je €30 per auto per dag.


PixieDust.be


Betalen in termijnen

Je kunt je verblijf (hotel + tickets) betalen in maximaal 6 termijnen zonder extra kosten. Meer info >

Bereken de prijs !

Bekijk nu onmiddellijk jouw gewenste aankomstdatum en bereken jouw prijs van je verblijf !


PixieDust.be


Flexibele boekingsvoorwaarden

Ontdek onze flexibele voorwaarden en boek jouw verblijf met gemoedsrust.


Disneyland Paris


Kosteloos wijzigen of annuleren


PixieDust.be


Wil je jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) wijzigen of annuleren? Als onderdeel van onze flexibele voorwaarden kan je momenteel jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering.

In termijnen betalen


PixieDust.be


Het is flexibel, veilig en helemaal gratis! Voldoe eerst een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeken. De rest betaal je op een moment naar keuze in maximaal 5 termijnen tot 10 dagen voor aankomst(6) op onze website, of 11 dagen wanneer je onze vakantie-experts belt. Hoe vaak en hoeveel je elke keer wilt betalen kan je zelf bepalen!

Prijsmatchgarantie


PixieDust.be


Boek met zekerheid: als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde verblijf met Disney Hotel + tickets vindt, betalen we je het verschil terug en bieden we je een cadeaubon van €20 aan (te gebruiken tijdens je verblijf in onze boetieks en restaurants).

De magie begint al bij het boeken !

BOEK HIER JE VERBLIJF >


PixieDust.be


Het Disneyland Park is versierd met schrikbarend mooie halloweendecoraties om je te verrassen. Kleurrijke pompoenen, herfstdecoraties en geestige geesten maken alles betoverend voor griezelfans van alle leeftijden.

Translate website