|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris viert Earth MonthHet hele jaar door maakt Disneyland Paris gasten en Cast Members bewust van milieubescherming. De terugkeer van de jaarlijkse Earth Month-viering is een nieuwe gelegenheid om alle geweldige acties van het resort in de schijnwerpers te zetten om zijn ecologische voetafdruk te verminderen.

National Geographic: de mooiste landschappen

Deze fototentoonstelling – die het werk van de geweldige fotografen van National Geographic – nodigt gasten uit om de ongelooflijke rijkdom van onze planeet te ontdekken door hen mee te nemen op een reis door verschillende wereldwonderen.

Lake Disney tegenover Disney Sequoia Lodge. Gratis toegang. Foto’s te zien tot eind september 2023.


PixieDust.be


“The Greatest Landscapes” is een tentoonstelling voorgesteld door de National Geographic Society.

Natuurpaden bij Disney Hotel Cheyenne en Disney Davy Crockett Ranch

Deze tijd van het jaar is ook de gelegenheid om de natuurpaden in Disney Hotel Cheyenne en Disney Davy Crockett Ranch te (her)ontdekken. Tijdens Earth Month tillen de hotelteams deze ontdekkingservaring op het gebied van biodiversiteit naar een hoger niveau door begeleide wandeltochten. Tijdens hun verblijf kunnen gasten onze rozentuin, moestuin, met bloemen bedekte weiden, erfgoedboomgaard in Disney Hotel Cheyenne en de bijenstal en verschillende ecosystemen rond Disney Davy Crockett Ranch verkennen – een originele manier om Disneyland Paris vanuit een andere hoek te ontdekken hoek!

Gratis rondleidingen de hele maand beschikbaar op reservering bij de recepties van de bovengenoemde hotels.


PixieDust.be


Gasten kunnen ook meer te weten komen over de ongelooflijke verscheidenheid aan planten die het Disneyland Park sieren door tijdens hun bezoek de Disneyland Paris mobiele app te bekijken. Van de exotische sfeer van Adventureland tot de vierkante bomen die rond het kasteel van Doornroosje zijn geplant tot de “heksenbomen” in Frontierland en de 2,5 kilometer cipressenhagen die de grillige patronen vormen van Alice’s Curious Labyrinth, elk land heeft zijn eigen landschapsstijl ! Bovendien werken Cast Members van de afdeling Tuinbouw elke dag samen om zorgvuldig voor dit natuurrijk te zorgen.


PixieDust.beTranslate website