|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Floral Minnie is terug bij de Disneyland Park ingangTer ere van Internationale Vrouwendag straalt Minnie bij de ingang van het Disneyland Park! In Maart 2020 werd de Mickey Mouse bloementuin al eens vervangen door Minnie maar daar hebben weinig gasten kunnen van genieten aangezien het park enkele weken laten de deuren moest sluiten voor de start van de pandemie. Dit jaar krijg je iets langer de tijd, alhoewel het ook beperkt is tot 4 weken, om deze Minnie Mouse in bloemen te zien.

De Minnie Mouse in bloemen blijven t/m 30 maart 2023 aan de ingang van het Disneyland Park.


Disneyland ParkTranslate website