|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Boek nu je verblijf voor KERST 2024 in Disneyland Paris

Ontdek de magie van Kerst in Disneyland Paris en gebruik het vroegboekvoordeel. Ontvang extra voordeel op een verblijf met gegarandeerde toegang. Hoe vroeger je boekt hoe lager de prijzen van de Disney Hotels. Gratis wijziging of annulering tot 7 dagen voor aankomst.


PixieDust.be


Disney Betoverende Kerst komt terug van 9 november 2024 t/m 6 januari 2025. 

Ontdek hoe het Disneyland Park verandert in een een betoverend wonderland vol lichtjes, een gigantische kerstboom en natuurlijk… sneeuw!

PixieDust.be


Alle info & voordelen verblijven Disneyland Paris (Tickets + Hotel):

Laat de magie nog langer duren en geniet van de exclusieve voordelen van een verblijf met een hotel + tickets. Op dit moment kun je je boeking kosteloos annuleren of wijzigen en in flexibele termijnen betalen. Dit is het ideale moment om te boeken!

Inclusief toegang Disney Parken

Tijdens je verblijf heb je volledig toegang tot de 2 Disney Parken incl. aankomstdag en vertrekdag.

Geen registratie vereist

Blijf je in een Disney Hotel overnachten?, dan hoef je geen aparte parkreservatie te maken. Je toegang is gegarandeerd, ook als de parken volzet zijn.

Extra Magic Time

Als gast van een Disney hotel krijg je het voordeel om een uur vroeger dan de andere bezoekers in de parken te kunnen om enkele topattracties te ontdekken.

Gethematiseerde omgeving

Blijf in het hart van Disneyland Paris. Ver van de buitenwereld gaat het magisch verhaal verder in je gethematiseerde hotel en kamer.

Gratis parking

Je kunt de hele dag gratis parkeren bij de ingang van de Disney Parken. Gasten van de Disney Hotels parkeren ook gratis bij hun hotel. Hiermee bespaar je €30 per auto per dag.

Betalen in termijnen

Je kunt je verblijf (hotel + tickets) betalen in maximaal 6 termijnen zonder extra kosten. Meer info >

Kosteloos wijzigen of annuleren


PixieDust.be


Wil je jouw verblijf (arrangement met hotel + tickets) wijzigen of annuleren? Als onderdeel van onze flexibele voorwaarden kan je momenteel jouw verblijf tot 7 dagen voor aankomst kosteloos wijzigen of annuleren met volledige terugbetaling. Exclusief verzekering.

In termijnen betalen


PixieDust.be


Het is flexibel, veilig en helemaal gratis! Voldoe eerst een aanbetaling van 15% van het totale bedrag op het moment van boeken. De rest betaal je op een moment naar keuze in maximaal 5 termijnen tot 10 dagen voor aankomst(6) op onze website, of 11 dagen wanneer je onze vakantie-experts belt. Hoe vaak en hoeveel je elke keer wilt betalen kan je zelf bepalen!

Prijsmatchgarantie


PixieDust.be


Boek met zekerheid: als je binnen 7 dagen na je boeking bij Disneyland Paris een betere prijs voor hetzelfde verblijf met Disney Hotel + tickets vindt, betalen we je het verschil terug en bieden we je een cadeaubon van €20 aan (te gebruiken tijdens je verblijf in onze boetieks en restaurants).
Waarom Disneyland Paris tijdens het Kerstseizoen bezoeken?

Show Let’s Sing Christmas!

Kom in de kerstsfeer en zing mee met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy tijdens de magische muziekshow Let’s Sing Christmas!

De kerstboom wordt verlicht op Town Square

Ga ’s avonds naar Town Square voor een magisch moment waarbij onze 24 meter hoge kerstboom wordt verlicht.

Deel je kerstwensen met Disney Figuren en de Kerstman

De magie van het kerstseizoen komt hier tot leven wanneer je de Disney Figuren of zelfs de Kerstman ontmoet!

en nog meer magische verrassingen

De Disney Figuren hebben vrolijke kerstverrassingen voor je in petto!

PixieDust.bePixieDust.be


Geniet dag en nacht van de kerstmagie wanneer je verblijft in een Disney Hotel

Geniet nog langer van de kerstmagie met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met sfeervolle kerstdecoratie.


Translate website