|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris News Report 16 & 17 April 2023
Disneyland Paris News


De HULK is voor het eerst in Disneyland Paris nadat hij zijn debuut maakte enkele maanden geleden in Disney’s California Adventure Park in Disneyland Anaheim. Het is slechts tijdelijk, gasten van Disneyland Paris hebben slechts 2 weken de tijd om op de foto te gaan met HULK in Avengers Campus.

Na één van de grootste renovaties dat het kasteel van Doornroosje ooit heeft gehad tijdens de pandemie zijn er al heel snel opnieuw beschadigen te merken, vooral op één van de torentjes is de verf al erg beschadigd.PixieDust.be


Op 12 April 2023 heeft Disneyland Paris officieel aangekonigd dat Fuente Del oro zal veranderen in een restaurant gebaseerd op de Disney / Pixar film COCO. Momenteel zijn er nog geen veranderingen te zien.https://pixiedust.be/disneyland-paris-onder-de-loep-de-nieuwe-luca-eetkamer-bij-restaurant-bella-notte/Het is niet langer meer mogelijk om te ontbijten in Casey’s Corner op Main Street. Het ontbijt heeft slechts enkele weken beschikbaar geweest, begin maart zijn we dit gaan uittesten.

Heel wat technische problemen met de attractie Star Wars Hyperspace Mountain, de attractie is sinds maandag onverwachts gesloten t/m 21 April 2023. Naast de technische problemen met de achtbaan werkt heel veel van de verlichting niet aan de buitenkant.


PixieDust.beDe Bake Shop is momenteel gesloten tot nader order. De toonbanken worden momenteel vernieuwd met een aangepaste hoogte voor bezoekers in een rolstoel.

Naast de ingang van attractie Pirates Of The Caribbean zijn er schuttingen geïnstalleerd, het is momenteel onduidelijk waar Disney aan werkt. De toevoeging van Disney Premier Access zou eventueel een mogelijkheid kunnen zijn.


PixieDust.beThunder Mesa Riverboat Landing in Frontierland is momenteel gesloten en zal opnieuw heropenen op 6 mei 2023.


https://pixiedust.be/werkzaamheden-in-toon-plaza-begonnen-voor-pixar/De letters “Gifts” Zijn lange tijd afwezig geweest en zijn nu weer een tijdje terug. Maar nu pas zijn ze opnieuw in werking.


PixieDust.beSchade aan een van de trappen van de Disneyland Railroad Main Street Station.

Les Voyages de Pinocchio in Fantasyland is opnieuw geopend na een onderhoudsperiode van 30 januari tot 17 maart 2023. Pinokkio is ook opnieuw verschenen boven de ingang van de attractie.


PixieDust.be
https://pixiedust.be/werkzaamheden-in-toon-plaza-begonnen-voor-pixar/De rechteringang van het Disneyland Hotel is momenteel gesloten om opnieuw te betegelen. Ook Salon Mickey voor aandeelhouders van Euro Disney SCA is momenteel gesloten.


PixieDust.beDe 3de en laatste fase van de nieuwe security controle op de hub is nu volledig klaar. Helaas blijven de schuttingen nog staan aangezien momenteel de vloer aan de voorkant van de World Of Disney opnieuw word betegelt.

Aan de kassa’s van het Walt Disney Studios Park is de constructie zichtbaar voor een nieuw backstage gebouw voor medewerkers van de security.


PixieDust.beHet voormalige Planet Hollywood krijgt een verfbeurt in afwachting van een nieuwe invulling. De trappen naar het restaurant is momenteel volledig afgesloten.

Update van de bouw van Brasserie Rosalie, die later dit jaar open zou moeten gaan en Café Mickey zal vervangen. Naast het restaurant zijn er weinig veranderingen zichtbaar aan de Disney Fashion Junior Store.

Het Studio D Theater in het Walt Disney Studios Park waar bezoekers kunnen gaan kijken naar “The Disney Junior Dream Factory” is momenteel gesloten voor onderhoud en repetities, vanaf 27 mei 2023 keert de show terug.


PixieDust.be
https://pixiedust.be/alle-entertainment-terug-in-avengers-campus/Voor het eerst sinds een lange tijd zijn er nieuwe popcorn buckets verkrijgbaar in de Disney Parken en Disney Village.


PixieDust.beEen deel van de vloer op Central Plaza, met name tussen de sporen van de paardentram, is vernieuwd.


PixieDust.beNu Disneyland Paris autoverhuurbedrijf Avis als nieuwe sponsor heeft, is het logo van Hertz verdwenen op de parade poort in Main Street. Ook is het logo verdwenen van de auto’s in Main Street.


PixieDust.be
https://pixiedust.be/nieuwe-gethematiseerde-magnums-verkrijgbaar/Translate website