|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Torentje van Sleeping Beauty Castle beschadigdNa één van de grootste renovaties ooit voor Sleeping Beauty Castle is er helaas al een beschadiging op te merken, bij één van de torentjes komt de verf los. De exacte reden van de beschadiging is onbekend en waarschijnlijk iets waar Disneyland Paris niet snel over zal communiceren.

Onlangs heeft Disney wel nieuwe LED verlichting geïnstalleerd op dit torentje als onderdeel van avondspektakel “Disney Dreams” dat terugkeerde op 12 April 2023 voor de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale, de installatie van de nieuwe verlichting zou een eventuele reden kunnen zijn voor de beschadiging word gespeculeerd op sociale media.

Sleeping Beauty Castle nog niet zo lang geleden volledig gerenoveerd:

In 2021 kreeg het kasteel zijn eerste grote renovatie sinds 1992, zodat het opnieuw kon stralen voor de 30ste verjaardag van het resort. De werkzaamheden verliepen voornamelijk toen Disneyland Paris gesloten moest blijven vanwege de pandemie, tegen eind 2021 was de renovatie voltooid.
One thought on “Torentje van Sleeping Beauty Castle beschadigd

Comments are closed.


Translate website