Een koninklijke transformatie voor het Disneyland Hotel in 2024

Disneyland Hotel volledig opnieuw ontworpen

Als onderdeel van de huidige transformatie van de belangrijkste toeristische bestemming in Europa, wordt het legendarische vijfsterren Disneyland Hotel van binnen volledig “opnieuw ontworpen” en van buiten volledig gerenoveerd.

Wanneer het in 2024 heropent, zal Disneyland Hotel het allereerste Disney-hotel zijn dat gasten meeneemt op een majestueuze reis om Disney-royalty’s te vieren. Deze ultieme ervaring, uniek voor Disneyland Parijs, nodigt gasten uit om de meest iconische koninklijke geschiedenissen en personages uit Disney-klassiekers te ontdekken, van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Assepoester, De Kleine Zeemeermin, Aladdin, Belle en het Beest en De Prinses en de Kikker , tot recente hits als Frozen, Moana en Raya and the Last Dragon, waardoor elke gast deel kan uitmaken van zijn favoriete koninklijke verhalen, om beter zijn eigen verhalen te kunnen schrijven.


Disneyland Hotel

Onder de artistieke leiding van Walt Disney Imagineering Paris werken de teams van Disneyland Paris, waaronder de Bouw, Entertainment, Food & Beverage, Hotels & Resorts en vele anderen, momenteel hard aan het werk samen met tal van lokale leveranciers en ambachtslieden om een unieke meeslepende ervaring te creëren, om het laatste detail, dat zelfs de meest veeleisende Disney-fans zal bekoren. Van het ontwerp en de architectuur, een gepassioneerd eerbetoon aan de koninklijke geschiedenis van Disney en Europese koninklijke monumenten, tot de gastronomische verrukkingen van themarestaurants, de bar en lounges, klanten zullen worden ondergedompeld in een vorstelijke sfeer.

Dit grote reconstructieproject zal Disneyland Parijs nog verder onderscheiden als een unieke bestemming in Europa, door de kunst van meeslepende verhalen te combineren met een ongeëvenaard gevoel van gastvrijheid, en zijn leiderschap op de markt te versterken met 7 hotels en meer dan 5.700 kamers.


PixieDust.be

PixieDust.be

PixieDust.be

Alle info over het Disneyland Hotel


Translate website