|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Opgelet: Avengers Campus sluit om 14 uur op 22 April 2023Opgelet als je Disneyland Paris bezoekt op zaterdag 22 April 2023 want Avengers Campus zal die dag sluiten vanaf 14 uur, de rest van het Walt Disney Studios Park zal ook iets vroeger sluiten dan normaal om 19 uur.

In een Engelstalige e-mail informeert Disney zijn gasten over de aangepaste openingsuren van Avengers Campus en het Walt Disney Studios Park voor 22 April. Vanwege de aanpaste openingsuren zal avondspektakel “Avengers: Power The Night” niet plaatsvinden die dag.


Avengers Campus


Gala evenement in Avengers Campus na sluitingstijd van het Walt Disney Studios Park:

The Walt Disney Company France organiseert op 22 april een Europees gala evenement in Marvel Avengers Campus voor de release van Marvel’s “Guardians of the Galaxy Vol. 3” na sluitingstijd van het Walt Disney Studios Park voor uitgenodigde gasten.


PixieDust.beTranslate website