|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

“TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” nieuwe naam voor Pixar We Belong TogetherHet hoogtepunt van de nieuwe parktoevoegingen van Pixar is de nieuwe show TOGETHER: a Pixar Musical Adventure, die vanaf de zomer wordt opgevoerd in Studio Theater, een ultramodern theater in het hart van het Walt Disney Studios Park.

De show duurt ongeveer 30 minuten en vertelt een ontroerend en origineel verhaal, zoals alleen Pixar dat kan, door middel van verschillende scènes, elk even creatief als de volgende, waardoor kijkers worden ondergedompeld in een meeslepende ervaring door iconische Pixar-werelden, van Toy Story tot Monsters, Inc. meer.


Pixar Musical Adventure


Naast spectaculaire scenische effecten en vernieuwende choreografieën zal de muziek een heel bijzondere rol spelen in de show. Naast spectaculaire scenische effecten zal een live band van acht muzikanten een eerbetoon brengen aan de tijdloze schoonheid van Pixar’s meest memorabele soundtracks terwijl ze ook een originele partituur ten gehore brengen.

Voor de show hebben de getalenteerde en meermaals bekroonde teams van Disneyland Paris Live Entertainment samengewerkt met professionals in de muziek- en dansindustrie met ontroerende en onvergetelijke resultaten!


PixieDust.beTranslate website