Les Mystères du Nautilus heropend deze zomerLes Mystères du Nautilus binnenkort eindelijk terug open

Les Mystères du Nautilus, waar gasten door de beroemde onderzeeër kunnen lopen, gaat deze zomer weer open in Discoveryland na een complete onderzeese revisie, waarbij tal van decors en accessoires zijn betrokken en het licht- en geluidssysteem is verbeterd. En één van de meest spectaculaire effecten is geüpdatet: de ontdekking van de zeebodem in Captain Nemo’s Grand Salon!


Les Mystères du Nautilus

Terwijl we in Discoveryland zijn, werd onlangs aangekondigd dat er in 2024 meer verhalen en personages zullen worden toegevoegd aan de Star Tours-attractie op drie Disney-bestemmingen over de hele wereld, waaronder Disneyland Parijs. Sinds het in 1987 in Disneyland Resort debuteerde als de eerste Star Wars-attractie in een Disney-park, is Star Tours naar nieuwe plaatsen gereisd naarmate dit universum van verhalen zich heeft uitgebreid. Disneyland Paris kijkt ernaar uit om die traditie volgend jaar voort te zetten met allemaal nieuwe avonturen.


Translate website