Toon Plaza transformeert in nieuwe Pixar meet & greet areaIn het Walt Disney Studios Park krijgt Worlds of Pixar een gloednieuw decor voor geweldige fotomomenten. Walt Disney Imagineering Paris heeft met Pixar-artiesten samengewerkt om het oude “Toon Plaza” te transformeren, om de onderdompeling te versterken en een nieuw decor te brengen als eerbetoon aan Pixar-films. In deze ruimte zal een nieuwe verhoogde achtergrond tal van personages uit geliefde Pixar-films bevatten. Het artwork bevat ook Ember en Wade uit de nieuwe Pixar-film Elemental, die deze zomer in de bioscopen te zien zal zijn! En natuurlijk kun je enkele van de meest populaire Pixar-personages ontmoeten en begroeten zodra het gebied weer opengaat.


PixieDust.be

Behalve transformatie Toon Plaza nog meer Pixar verrassingen deze zomer:

Momenteel zijn de werkzaamheden nabij Crush’s Coaster beginnen om Toon Plaza te transformeren. Deze zomer zal Fuente Del Oro ook heropenen met een nieuw Coco thema en zal er in het Studio Theater een nieuwe theatershow plaatsvinden, Pixar: We Belong Together als onderdeel van de Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale.Translate website