|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

It’s A Small World opent met 300 herschilderde poppenEen ware viering van de diverse wereld waarin we leven, de attractie is al meer dan dertig jaar één van de favorieten van onze gasten. Er is speciale zorg besteed aan het behouden van de magie en ervoor te zorgen dat het vandaag net zo helder schijnt als op de eerste dag.


It's A Small World


Walt Disney Imagineering Paris heeft samengewerkt met de centrale en onderhoudswerkplaatsen van Disneyland Parijs om het unieke artistieke erfgoed van “Disney” van de attractie te behouden. Van het vakmanschap van de poppen, het schilderen van hun gezichten tot de restauratie van alle kostuums en accessoires, een breed scala aan expertise heeft bijgedragen aan het volbrengen van deze kolossale taak. In totaal zijn meer dan 300 poppen opgefrist, om nog maar te zwijgen van alle dierenfiguren, de geanimeerde accessoires, meer dan honderd speelgoed… Ook de verlichting in de attractie is gemoderniseerd en aan de buitenkant is de charmante gevel, oorspronkelijk ontworpen Imagineering legendes Rolly Crump en Mary Blair voor Disneyland Resort in Californië, heeft een verse verflaag gekregen.

Ten slotte zijn er, als onderdeel van de focus van het bedrijf op diversiteit en inclusie, nieuwe poppen in rolstoelen toegevoegd aan verschillende scènes van de attractie. Het is een nieuwe fase in de voortdurende inspanningen van Disneyland Paris om een bestemming te creëren die inclusief en relevant is voor iedereen.


Translate website