|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris News Report 22 May 2023
PixieDust.be


Update van de constructie van het nieuwe Frozen gedeelte in het Walt Disney Studios Park.


Disneyland Paris start laatste fase bij renovatie van de van de moving walkways

Lees meer >


https://pixiedust.be/disneyland-paris-laatste-renovatie-moving-walkways/


De Luca eetzaal in het Bella Notte restaurant die het oude ijssalon Fantasia Gelati heeft vervangen heeft nu zijn definitieve deuren gekregen. Voorheen werd de eetzaal geopend voordat ze helemaal klaar was en kreeg het tijdelijke deuren.

Het dak van La Petite Maison des Jouets in Fantasyland is al een tijdje in nood van een renovatie. Nochtans werden de pannetjes nog niet zo heel lang opnieuw geschilderd. Nu zijn ze opnieuw het dak aan het vernieuwen, ook de topper bovenaan op het dak is al vele maanden verdwenen.PixieDust.be


Enkele weken geleden nam Daniel Delcourt afscheid van Disneyland Paris en van de Walt Disney Company. De voormalige Chief Operating Officer is nu in pensioen. Als afscheidscadeau kreeg hij zijn eigen raam in Main Street USA. Daniel Delcourt heeft veel verschillende functies gehad tijdens zijn loopbaan bij Disney, zowel bij Disneyland Paris als Disneyland in Californië. Daniel Delcourt was afkomstig uit Wallonië in België.

Discoveryland ziet er opnieuw een stuk aantrekkelijker uit in vergelijking met ons vorig bezoek. De lange muur van schuttingen zijn eigenlijk verdwenen waardoor de Nautilus en Space Mountain terug zichtbaar zijn. De Nautilus blijft echter nog gesloten, de attractie zou op 1 juli terug openen. De attractie is al bijna 2 jaar gesloten.


Pluto krijgt nieuwe gethematiseerde outfit in Frontierland in Disneyland Park

Lees meer >


https://pixiedust.be/pluto-krijgt-gethematiseerde-outfit-in-frontierland/


Frontierland staat momenteel vol met schuttingen. Hier bij Boot Hill nabij Phantom Manor. Kort geleden stond ook Phantom Manor achter schuttingen voor onderhoud, maar de attractie is intussen terug geopend.PixieDust.be


Ook bij de ingang van Frontierland zijn schuttingen te vinden.

En opnieuw schuttingen iets verder voorbij restaurant Fuente Del Oro, die ook nog achter schuttingen staat. Net zoals de meeste toiletten zal ook deze vernieuwd worden. Momenteel zijn er nog twee andere toiletten gesloten, deze in Videopolis en deze nabij Au Chalet de la Marionnette in Fantasyland.

Een nieuwe muur van schuttingen is te vinden in het Walt Disney Studios Park bij het Studio Theater. Waarschijnlijk worden er hier aanpassingen in de wachtruimte doorgevoerd in voorbereiding van de nieuwe Pixar show die deze zomer in premiere gaat.

Een ietwat merkwaardige fotolocatie op komst ter promotie van de nieuwe Little Mermaid film in de bioscoop.


Nieuwe Disney100 Lego display in Disney Village

Lees meer >


https://pixiedust.be/nieuwe-disney100-lego-display-in-disney-village/


Er is altijd maar meer en meer verlichting bij Space Mountain die niet meer werkt. Maar blijkbaar is Disneyland Paris niet haastig op dit te herstellen. Geruchten spreken over een aankomende renovatie van Space Mountain waarbij de attractie ook opnieuw zijn originele verhaal zou krijgen, na jaren gebruikt te zijn als Star Wars attractie. Een aankomende renovatie is vaak een reden om iets in verval te laten staan tot het tijd is om de renovatie te starten.PixieDust.be


Het Wandering Oaken’s Trading Post naambord is verdwenen in Frontierland. Dit was nog een overblijfsel van Frozen Summer Fun enkele jaren terug. Deze area, die oorspronkelijk een dierentuin was, staat al jaren leeg en heeft geen doel meer.


Nieuwe Pandora winkel in Disney Village

Lees meer >


https://pixiedust.be/nieuwe-pandora-winkel-in-disney-village/In het Walt Disney Studios Park zijn de eetkraampjes terug. Deze zomer keert het Rendez-Vous Gourmand de Disneyland Paris terug. Al zijn de eetkraampjes nooit lang weg, want ook tijdens de winter worden ze vele maanden gebruikt als wintermarkt.PixieDust.be


De uitgang achteraan in Avengers Campus is momenteel afgesloten. Achter deze schuttingen gaan de werkzaamheden verder voor het bouwen van de promenade die naar de nieuwe vijver en Frozen gedeelte moet leiden.PixieDust.be


De wachtrij van de Slinky Dog attractie in Toy Story Playland heeft dringend aandacht nodig, want de gethematiseerde muren zien er zeer slecht uit. Er is momenteel nog geen sluitingsperiode voorzien voor deze attractie, het zal dus nog een hele tijd zo blijven.PixieDust.be


Naast RC Racer zijn er veranderingen te zien voor het bouwen van de promenade die ook een extra toegang zal geven aan Toy Story Playland.PixieDust.be


De transformatie van Toon Studio Plaza naar Pixar gaat traag verder. Het Toon Studio naambord werd verwijderd en één muur werd blauw geschilderd.

Bij Brasserie Rosalie zijn er slechts kleinere veranderingen aan de buitenkant op te merken, waarschijnlijk zal het meeste werk binnen in het gebouw plaatsvinden. De restaurant zou dit jaar nog moeten openen als ze op tijd klaar zijn.Disneyland Paris


Bij het naambord van het Steakhouse restaurant in Disney Village zijn de letters verdwenen. Dit kan ter voorbereiding zijn voor het verwijderen van deze pilaar als deel van de grote Disney Village transformatie.


La Place de Rémy fontein krijgt een grootschalig onderhoud

Lees meer >


https://pixiedust.be/place-de-remy-fontein-krijgt-grootschalig-onderhoud/
PixieDust.beTranslate website