|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Pin Trading: heel veel nieuwe pins voor de maand Juni 2023

Tijd voor een nieuwe maand, de maand juni, dus ook opnieuw tijd voor een reeks nieuwe pins in Disneyland Paris. Vorige maand was het eerder een karige maand en kwamen er niet zoveel nieuwe pins uit. Maar Juni is daarentegen helemaal anders. Deze maand komen er ook pins uit die werden uitgesteld zoals de pins van 12 April 2023, de 31ste verjaardag van Disneyland Paris.

Maar ook pins van langer geleden zoals deze van St. Patrick’s Day die als in Maart werd gevierd en ook Pasen die begin April was dit jaar. En terwijl het bijna zomer is komt er ook nog een pin om de Lente te vieren.

Disneyland Paris Pride Month

Verder zien we ook een groot aantal pins die Pride Month vieren, net op tijd voor het Pride Event in Disneyland Paris. Waarvoor er trouwens nog altijd tickets te verkrijgen zijn, meer info hier >

**UPDATE: de affiche werd kort na de release alweer door Disneyland Paris aangepast, waardoor enkele pins verdwenen zijn van de Juni release, andere pins zijn dan weer van datum veranderd. Hieronder zie je de nieuwe affiche.


PixieDust.beTranslate website