Disneyland Paris viert “World Wish Day” samen met Make-A-WishMake-A-Wish viert verjaardag in Disneyland Paris

Afgelopen weekend vierde Disneyland Paris World Wish Day, de verjaardag van de wens die de inspiratie vormde voor de oprichting van Make-A-Wish, door meer dan 80 Make-A-Wish-kinderen uit 14 landen en hun families uit te nodigen voor een magisch en leuk avontuur in het park.

Een belangrijk moment van het weekend vond plaats op zaterdag 29 april, toen de kinderen deelnamen aan een speciale pre-parade in Disneyland Park naast de drie goede feeën Flora, Fauna en Merryweather, Assepoester’s Fairy Godmother, Genie van Aladdin en natuurlijk Mickey Mouse.

Al meer dan 30 jaar zet Disneyland Paris zich in om vreugde te brengen wanneer dat het meest nodig is door wensen te vervullen voor kinderen met een kritieke ziekte en hun families. Deze ervaringen fleuren niet alleen levens op, maar helpen wenskinderen en hun gezinnen ook om emotionele veerkracht op te bouwen.


“Ik ben onze Cast Members, partners en Disney VoluntEARS dankbaar die de Wereldwensdag van dit jaar in Disneyland Parijs tot een enorm succes hebben gemaakt. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van kinderen en gezinnen in nood, en we blijven ons inzetten om dit ook in de toekomst te doen”, aldus Natacha Rafalski, Président van Disneyland Paris.

Disney is één van de grootste wensgevers voor Make-A-Wish over de hele wereld, met wereldwijd meer dan 145.000 wensen vervuld. Sinds 1992 zijn er meer dan 20.000 wensen vervuld in Disneyland Parijs in samenwerking met meer dan 40 organisaties in heel Europa.


Make-A-Wish


PixieDust.be

Laat je eigen wens in vervulling gaan !

Wacht niet om zelf je wensen in vervulling te laten gaan, de magie is dichterbij dan je denkt.

Kijk snel naar de huidige prijzen en beschikbaarheid en begin uw vakantie te plannen >


Translate website