|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Pin Trading Disneyland Paris: Mei 2023Een nieuwe maand dat betekend ook een nieuwe reeks Disney Pins in Disneyland Paris. De affiche van de Pin Trading in Disneyland Paris is bekend gemaakt, laten we even samen kijken wat we deze maand kunnen verwachten.

De maand zal worden ingezet met enkele pins van Star Wars door de May the 4th (Stars Wars Day) viering op 4 Mei. Ook Stitch is erbij, om de maand te beginnen op zaterdag 6 mei, met twee nieuwe pins. Bij één pin probeert hij Cheshire Cat van Alice’s Labyrinth te imiteren en bij één pin probeert hij om Dumbo te zijn.

De week daarna op 13 mei krijgen we dan een mooie nieuwe reeks van de Lion King met pins van Simba en Nala maar ook leuke van Timon en Pumbaa. Met deze reeks komt er ook een nieuwe bijpassende lanyard.

De week erop komen er raar genoeg geen pins uit, enkel een nieuwe lanyard met Jasmine uit Disney’s Aladdin als thema.

De maand zal worden afgesloten op zaterdag 27 mei met twee nieuwe pins van Groot en bijbehorende nieuwe lanyard.

Deze maand zal zeker niet de geschiedenis ingaan als de maand met de meeste nieuwe en originele pins. We kijken al uit naar de maand Juni om te zien welke pins er dan op de affiche gaan staan.


Pin Trading Disneyland ParisTranslate website