|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Mantis uit Guardians Of The Galaxy komt deze zomer naar Disneyland Paris

Om de eerste verjaardag van Marvel Avengers Campus te vieren, komt Mantis vanaf 1 juli gedurende de zomer langs bij Star-Lord en Gamora voor hun epische dance-off. Heb jij de moves om indruk op ze allemaal te maken en een Guardian of the Galaxy te worden?

Mantis verscheen enkele maanden geleden ook al in Avengers Campus in Disney California Adventure. Belangrijk is om te weten dat Disneyland Paris nooit informatie geeft op welke tijden shows plaatsvinden in Avengers Campus.


MantisPixieDust.bePixieDust.beTranslate website