Countdown to Halloween in Disneyland Paris

Meer info >

-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Alle entertainment terug in Avengers Campus

Sinds 8 april 2023 zijn alle shows terug te zien in Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park. Begin dit jaar schrapte Disneyland Paris het volledige entertainment in het nieuwe Marvel themagebied behalve de Heroic Welcome en bepaalde meet & greets met Marvel superhelden.

Eind januari introduceerde Disneyland Paris het avondspektakel “Avengers: Power The Night” (t/m 8 mei) op de Tower Of Terror juist buiten Avengers Campus, in de maand februari 2023 keerde de Guardians of the Galaxy: Dance Challenge samen met het showtje van Thor en Loki.


PixieDust.be

Sinds 8 april zijn ook de shows Avengers Unite, The Amazing Spider-Man and Warriors of Wakanda terug te zien in Avengers Campus. Dit betekent dat al het originele Avengers Campus entertainment dat debuteerde bij de opening van het themagebied in de zomer van 2022 nu terug is. Hoewel alle shows opnieuw verschenen zijn in de officiële Disneyland Paris App communiceert Disney niet op welke tijden deze shows plaatsvinden, dit was ook het geval vorig jaar.

Avengers Campus
PixieDust.be


Zoek je favoriete Disney Hotel voor je verblijf in Disneyland Paris !

MAGISCHE VAKANTIE OP LAND OF OP ZEE

KIES JOUW DISNEY BESTEMMING

WALT DISNEY WORLD

Bekijk alle aanbiedingen >

DISNEYLAND PARIS

Ga naar de prijskalender >

DISNEY CRUISE LINE

Gratis offerte >

Watch our latest video on Youtube !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com