|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Pin Trading: Juli 2023

Er komt een nieuwe maand aan, dus ook een nieuwe release affiche van de Disneyland Paris Pin Trading. Ook al is Pride Month bijna voorbij, toch komen er op zaterdag 1 juli nog enkele regenboog pins in de winkels. Een nieuwe pin van Stitch kan natuurlijk ook niet ontbreken en ook van de Lion King zijn er al opnieuw nieuwe pins op komst. Een tijdje geleden werden er nieuwe merchandise producten voor Disney Newport Bay Club hotel aangekondigd, maar die zijn er nog niet, maar we zien wel dat er vanaf 15 juli nieuw pins van het hotel gaan verschijnen samen met een bijbehorende lanyard.

Eind juli zien we geen grote verrassingen meer, gewone pins met Donald en Chip & Dale en nog een reeks van de Disney Prinsessen. Zie de vorige Pin Trading affiches hier >


Disneyland Paris Pin Trading
Translate website