|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Nieuwe meet & greet met Minnie, Daisy, Clarice of Clarabelle in Discoveryland

Sinds begin juni kunnen bezoekers opnieuw op de foto met Minnie, Daisy, Clarice of Clarabelle in hun Parijse outfits. Vorig jaar vond deze meet & greet plaats in het Studio Theater (Walt Disney Studios Park), maar daar zal deze zomer de gloednieuwe show “TOGETHER: a Pixar Musical Adventure” plaatsvinden.

Als oplossing is de meet & greet verhuist naar Discoveryland in Arcade Béta (Disneyland Park) waar je tijdens het kerstseizoen ook de Kerstman kunt ontmoeten. Het grootste gedeelte van de wachtrij vind buiten plaats aangezien de Arcade Béta een zeer kleine ruimte is. Vanbinnen zijn er verschillende verwijzingen naar bekende plekken in Europa en Engeland zoals de Eiffeltoren, de Big Ben, de toren van Pisa en andere iconische monumenten.
Ontmoet Minnie, Daisy, Clarice of Clarabelle:

Het dagschema van welk Disney personage je kunt ontmoeten op deze locatie is onduidelijk, je kunt wel altijd gaan kijken aan de toiletten van het Videopolis Theater naar de Disney personage die richting de Arcade wandelt bij het begin van de set.


PixieDust.be
A Parisian day with Minnie/friends (Studio Theater editie) Images ©DisneyPixieDust.bePixieDust.beTranslate website