|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris viert Pride Month met rainbow Mickey bloementapijt

Bij het Disneyland Hotel die dienst doet als de ingang naar het Disneyland Park kan je tijdens de maand juni het bloementapijt van Mickey Mouse zien in regenboogkleuren. Ter ere van Pride Month 2023 hebben de tuinieren van Disneyland Paris gezorgd voor een kleurrijke aankomst voor gasten.

Voor de eerste keer werd het bloementapijt van Mickey Mouse helemaal veranderd in regenboogkleuren. Het gebeurd niet zo heel vaak dat het bloementapijt van Mickey Mouse andere thema’s krijgt, alleen bij Woman’s Month veranderen ze Mickey Mouse tijdelijk in Minnie Mouse.


Disneyland Paris
Minnie Mouse Woman’s Month bloementapijtTranslate website