Preview Frozen attractie Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris

Nieuwe beelden Frozen attractie Hong Kong Disneyland

Walt Disney Imagineering heeft een kleine video gedeeld met enkele beelden van de nieuwe Frozen attractie in Hong Kong Disneyland, die eind dit jaar zal openen. Het gaat om de bootjesattractie die ook in aanbouw is in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris.


Daarom is het uitermate interessant voor de Disney fans in Disneyland Paris, want op die manier hebben we een preview van wat we kunnen verwachten eens het nieuwe Frozen gedeelte in het Walt Disney Studios Park klaar is.


Frozen

Het enige park waar er momenteel al een Frozen bootjesattractie staat is Epcot in Walt Disney World. Bij deze previews en fotos zien we helaas wel dat veel scènes nagenoeg hetzelfde zijn als in Epcot, die in 2016 werd geopend, en daardoor nu al 7 jaar oud zijn. Benieuwd welke scènes de attractie nog zal hebben en hopelijk zitten er ook wat nieuwe bij zodat de attractie toch niet helemaal hetzelfde is als in Epcot.


We zien wel dat de animatronics een grote update hebben gekregen in Hong Kong Disneyland in vergelijking met de 7 jaar oude versies in Epcot. Er wordt verwacht dat de bootjesattractie van Frozen in het Walt Disney Studios Park een exacte kopie zal worden van deze in Hong Kong Disneyland.


PixieDust.be


Walt Disney Studios Uitbreiding

Deze nieuwe Frozen attractie is onderdeel van de nieuwe Frozen gethematiseerde area in het Walt Disney Studios maakt deel uit van een grote uitbreiding van het park met nieuwe attracties, restaurants en een grote vijver.

One thought on “Preview Frozen attractie Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris

Comments are closed.


Translate website