|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Store op de Champs-Elysées in Parijs definitief gesloten

Er waren eind 2022 al geruchten dat de Disney Store op de Champs-Elysées in Stad Parijs de deuren zou moeten sluiten en dat is nu ook effectief gebeurt. Het filiaal en tevens ook de laatste Disney Store in Frankrijk sloot haar deuren definitief op 2 juni 2023.

De Disney Store op de Champs-Elysées in Parijs was een van de eerste fysieke winkels die het bedrijf in Europa opende. De winkel bevond zich op een prestigieus adres, aan de bekende winkelstraat Champs Elysées. De winkel had een oppervlakte van meer dan 700 vierkante meter, 2 verdiepingen en is ontworpen in de stijl van de typische Disney Stores met verschillende afdelingen, waaronder een afdeling voor speelgoed, kleding, accessoires en souvenirs.

In Disney Village is er ook nog een Disney Store maar die behoort niet tot dezelfde groep van de Disney Store winkelketen, dit is gewoon een naam van een shop in Disneyland Paris.


PixieDust.be


Disney vervangt de Disney Stores door webshop:

Onder het bewind van Bob Chapek die, voordat hij voor een korte periode CEO werd van de Walt Disney Company, hoofd was van de Disney Parks, Experience & Products liet Disney weten alle fysieke Disney Store / Shop Disney locaties te sluiten en zich uitsluitend te richten op het online verkopen van de goederen. Eerst werden vooral kleinere Disney Stores gesloten, de grote of meest belangrijke zoals deze in het hart van Parijs bleven tot nu toe open. Na 30 jaar komt er nu ook een einde aan de Disney Store op de Champs-Elyséés.


PixieDust.beDisneyland ParisTranslate website