Disneyland Paris News Report 21 August 2023

Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !

PixieDust.be


PixieDust.be

Disneyland Paris Parking:

Een groot deel van de bouwmuren zijn verwijderd bij de loopbanden van de parking. De loopbanden zijn voorlopig nog steeds buiten gebruik, het is nu wachten op de nieuwe tenten die nog geinstalleerd moeten worden.World Princess Week in het Disneyland Park:

Ondertussen is het een traditie geworden maar deze week konden gasten van het Disneyland Park opnieuw genieten van World Princess Week. Op het programma: extra ontmoetingen met Disney Prinsessen in verschillende locaties, speciale snacks in Victoria’s, Magic shots en een kleinschalige show met “een moment van avontuur en moed” met Tiana, Merida, Mulan en ook Vaiana verscheen na een jaar van afwezigheid opnieuw terug in Disneyland Paris. Helaas was er geen Princess Promenade (cavalcade) op de parade route dit jaar.Thor show in Avengers Campus:

Het Thor & Loki show element is opnieuw terug nadat het (opnieuw) beschadigt was, er zijn extra maatregelen genomen om dit in de toekomst de vermijden.Le Pays Des Contes De FĂ©es & Casey Jr terug open:

Het achterste gedeelte van Fantasyland is opnieuw geopend na 3 weken van onderhoud, helaas is de attractie Le Pays Des Contes De FĂ©es nog steeds in slechte staat. Waarschijnlijk staat er een grootschalige renovatie voor later op de planning. De boot van Prins Eric is wel terug sinds de sluiting.


Tijdens de sluiting van beide attractie werd het wandelpad naar Le Pays Des Contes De FĂ©es en omgeving van de Old Mill opnieuw betegelt.Constructie hekken aan de ingang van Main Street:

De constructie hekken aan de ingang van Main Street zijn verschoven en staan nu aan de voorkant van het Main Street Station onder het decor van de 30ste verjaardag om de grond opnieuw te betegelen.Chez Marianne uithangbord in slechte staat:

Het uithangbord van Chez Marianne nabij attractie Ratatouille: The Adventure heeft een opknapbeurt nodig, het gezicht op het bord is bijna niet meer zichtbaar.Nieuwe Paskamer in Walt Disney Studios Store

Er is een nieuwe paskamer geĂŻnstalleerd in de Walt Disney Studios Store, helaas is deze momenteel nog niet in gebruik.“Top Tip” van Disneyland Paris:

Er zijn nieuwe borden verschenen tussen Disney Village en de Disney Parken om bezoekers te informeren dat ze het Wat Disney Studios Park beter bezoeken tussen 15 een 22 uur tijdens de zomer maanden. Dezelfde boodschap is ook te lezen op de officiële Disneyland Paris website en in de app.Disneyland Pass Pop-Up surprises!

Bij het voormalige kantoor van de jaarpassen zal er vanaf 1 september “Pop-Up surprises” georganiseerd worden voor alle jaarpashouders van Disneyland Paris. Er zal ook een zeldzaam Disney personage te ontmoeten zijn. Voorlopig is er nog weinig te zien behalve dat er een licht weg is gehaald.Terugkeer Cafe Mickey topiary:

De Cafe Mickey topiary is opnieuw verschenen in Disney Village, Mickey houdt de transformatie naar Brasserie Rosalie goed in de oog.Update transformatie Brasserie Rosalie: (Opening dit najaar):Terugkeer Ben & Jerry’s locatie in Disney Village:

Het Ben & Jerry’s eetkraampje in Disney Village is opnieuw terug, de oude locatie was naast PanoraMagique maar moest tijdelijk plaatsmaken vanwege de constructie bij Brasserie Rosalie. De nieuwe locatie is nu aan de voorkant van Annette’s Diner.Renovatie rotsen in Adventureland:

Enkele rotsen nabij de attractie Pirates of the Caribbean in Adventureland worden momenteel opgeknapt.Renovatie La Confiserie des Trois FĂ©es:

De stijgers aan La Confiserie des Trois FĂ©es en Auberge De Cendrillon zijn een stuk hoger geworden sinds ons laatste bezoek, er zal ook een geprinte doek geĂŻnstalleerd worden. Alle daken van de Fantasyland gebouwen hebben dringend een renovatie nodig en dit is waarschijnlijk de eerste fase.Disney Stars on Parade blijft kampen met technische problemen, LEES MEER >>


https://pixiedust.be/technical-difficulties-disney-stars-on-parade/

Grond boormachine nabij Cars Road Trip:

Een grote grond boormachine op de bouwplaats van de Walt Disney Studios Park nabij de ingang van Cars Road Trip.Casa De Coco in Frontierland (Nieuw):

Een aantal weken geleden heropende Fuente Del Oro in Frontierland opnieuw als Casa de COCO – Restaurante de Familia. De grootste verandering is uiteraard de thematisering van het restaurant met allerlei verwijzingen naar de Disney*Pixar film Coco, ook is het terras buiten nu volledig overdekt.


Helaas zijn er geen grote veranderingen op de menu kaart aangezien het restaurant verder werkt met het oude menu van Fuente Del Oro, er is wel een nieuwe coco souvenir mok verkrijgbaar.


Disneyland Paris

Nieuwe burger van de maand verkrijgbaar bij Annette’s Diner:

De tequila burger staat niet langer meer op de menu en is vervangen door de BLT Burger als burger van de maand. In de burger zitten de volgende ingrediënten: runderburger, sla, tomaat, rode ui, cheddarsaus, guacamole en annettesaus. De burger kost 23 euro met frieten inbegrepen.Cowboy Goofy en Cowgirl Minnie samen te ontmoeten tijdens Princess Week:

Tijdens Princess Week is het mogelijk om Goofy en Minnie samen te ontmoeten nabij het restaurant Cowboy Cookout Barbecue. De reden hiervoor is omdat Merida (Brave) tijdelijk gasten ontmoet op de plaats waar Goofy op de foto gaat met gasten.PixieDust.be

PixieDust.be

Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website