Disney Stars on Parade blijft kampen met technische problemen


Het laatste nieuws uit Disneyland Paris (21 Augustus 2023)

De dagelijkse parade in het Disneyland Park “Disney Stars on Parade” blijft kampen met technische problemen en helaas blijft het verslechteren, gelukkig kan de parade wel dagelijks uitrijden met enkele aanpassingen en uitgeschakelde effecten.

Bij ons laatste bezoek aan Disneyland Paris hebben we een opvallende verandering opgemerkt op de Toy Story paradewagen. De wagen waarop Slinky Dog normaal staat, is nu leeg. Woody, die normaal gesproken op Slinky Dog zit, loopt nu mee met de dansers. Ook de Aliens onder de raket van Buzz Lightyear draaien al niet meer sinds 2017, ook het effect van Slinkydie knikte met zijn hoofd op en neer werkte al jaren niet meer.


De Peter Pan paradewagen van Disney Stars on Parade is al sinds januari 2023 incompleet. Het tweede gedeelte van de wagen is verdwenen, en Disney heeft nog geen informatie vrijgegeven over het probleem of een mogelijke terugkeerdatum.


De draak uit de Disney Stars on Parade spuwt ook nog steeds geen vuur. Dit is uit voorzorg uitgeschakeld, na een brand van een animatronic in Disneyland California tijdens Fantasmic in April. De draak in Walt Disney World, die ook in 2017 afbrandde, spuwt wel weer vuur sinds het Fantasmic accident.


Disney Stars on Parade

De paradewagen van Finding Nemo heeft ook problemen. Crush kan niet meer bewegen of praten. Dit probleem is al sinds voor de pandemie en is waarschijnlijk niet meer te repareren. Sven op de Frozen paradewagen beweegt ook al een tijdje niet meer. Het lijkt er ook op de stoelen van Mickey en Minnie op de eerste paradewagen tijdelijk buiten gebruik zijn.


PixieDust.be

Plannen voor opvolger Disney Stars on Parade voor 30ste verjaardag werden geannuleerd :

De parade in Disneyland Paris heeft een aantal problemen, maar kan gelukkig nog steeds dagelijks uitgevoerd. Veel bezoekers zullen deze problemen waarschijnlijk niet eens opmerken, maar wij als fan van Disney Live Entertainment zien deze details elke keer opnieuw terugkeren bij het bekijken van de parade. De performers in de parade doen hun uiterste best voor de meest magische beleving aan gasten te geven.

De plannen voor een gloednieuwe parade voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris moesten worden geschrapt vanwege de pandemie. In plaats daarvan werd Dream… And Shine Brighter gecreĂ«erd, een show op Central Plaza met paradewagens die nog steeds wordt uitgevoerd tot 30 september 2023.


Disney Stars On Parade (Juni 2023)
PixieDust.be

PixieDust.be

Shows & Parades in Disneyland Paris:


Translate website