|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris gaat Disney Villains Annual Pass Party organiseren

Op vrijdag 29 september 2023, van 21.45 uur tot 02.00 uur. Bezoek het evenement vanaf 18.30 uur. Een exclusieve avond gereserveerd voor Disneyland Pass– en Annual Pass-leden.

De Disney Villains nemen het Disneyland Park over:

Wees getuige van de spectaculaire transformatie van het Disneyland® Park in een donker en sinister rijk, met gemene inwoners op de loer in de schaduw…En wees voorbereid, want ze hebben een epische zoektocht voor je: waardevolle artefacten opgraven die verborgen zijn in de donkerste hoeken van het park! Oh, en vergeet niet om je meest perfecte kostuum aan te trekken.

De verkoop start op donderdag 31 augustus om 11.00 uur. Boekingen alleen mogelijk via deze link: https://www.booktickets.disneylandparis.com/tnsa64/live/shop/1/SUB_SHOP_SOIREE_PA/index.php?language=fr&code=FR

Eenmaal live, zal de link u doorverwijzen naar een virtueel wachtrijsysteem.

Tickets kosten € 55,- per persoon.

BELANGRIJK: De e-tickets zijn op naam. Tickets zijn niet-restitueerbaar, niet-inwisselbaar en niet-overdraagbaar. De naam op het e-ticket moet overeenkomen met de naam op de Pas. De plus één moet samen met het Disneyland Pass- of Jaarpaslid bij de ingang van het Disneyland Park arriveren om hun ticket te valideren en hun armband- en evenementenprogramma op te halen.

Tickets tegen gereduceerd tarief (-25%) voor personen met beperkte mobiliteit (en voor maximaal 1 begeleider) zijn op de dag van het evenement verkrijgbaar bij de ingang van het Park, op vertoon van de gebruikelijke bewijsstukken. Het is niet verplicht om deze tickets vooraf te reserveren.

*Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de Disney Figuren te ontmoeten.


Disney VillainsPixieDust.beDisneyland PassTranslate website