Kerstseizoen 2024 in Disneyland ParisKom samen de magie beleven tijdens het Kerstseizoen in Disneyland Paris.


Laat de kerstmagie van Disneyland Paris je hart verwarmen. Van 9 november 2024 tot 6 januari 2025. kun je genieten van een betoverende ervaring samen met je vrienden of familie.


PixieDust.be

OVERVIEW VIDEO>

PixieDust.be

Mickey’s Dazzling Christmas Parade is speciaal ontworpen om zowel overdag als ’s avonds te kunnen worden gepresenteerd met show stops op het plein aan de voorkant van het Kasteel van Doornroosje en Town Square*. De parade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, elk met een eigen thema. Mickey en zijn vrienden, de Disney Prinsessen en de Kerstman zijn allemaal aanwezig, vergezeld door Tinkerbell.

*De Town Square show stop met het verlichten van de kerstboom is enkel bij de 2de opvoering van de parade.

Zing mee met je favoriete kerstnummers tijdens Let’s Sing Christmas in het Videopolis Theater samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Daisy. De show is elke dag te zien, met een extra koor in het weekend dankzij Disney Performing Arts On Stage.

De Disney figuren zijn verkleed in hun mooiste kerstoutfits en je kunt ze ontmoeten op speciale fotolocaties. Ook kun je de Kerstman ontmoeten in Arcade Beta tot 25 december.

Meer exacte informatie over de Disney personages die gasten zullen kunnen ontmoeten tijdens het Kerstseizoen verschijnt op een later tijdstip.

De Disney Figuren hebben vrolijke kerstverrassingen voor je in petto.. Meer informatie over ander leuke activiteiten tijdens het Kerstseizoen zullen later vrijgegeven worden!

PixieDust.be
©Disney
PixieDust.be
©Disney

Geniet van de smaken van kerst

Ontdek alle winterse specialiteiten. Van winterse soep tot gevogelte met kastanjes en veenbessen, van warme chocolademelk tot andere winterse lekkernijen, er is voor ieder wat wils en verkrijgbaar op verschillende locaties in Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.

PixieDust.be
©Disney

Vind de leukste kerstcadeaus:

Geef je kerst een vleugje Disney met onze decoraties, souvenirs en natuurlijk wat magische cadeautjes.

L’Hiver Gourmand

Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren in zowel het Disneyland Park (Fantasyland) als het Walt Disney Studios Park (La Place de RĂ©my)!

Geniet dag en nacht van de kerstmagie wanneer je verblijft in een Disney Hotel:

Geniet nog langer van de kerstmagie met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met sfeervolle kerstdecoratie. De hotels zijn prachtig verlicht met lichtjes, en er staan kerstbomen en andere decoraties.

Kerstseizoen

Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris tijdens de mooiste tijd van het jaar !

Ontdek de kerstcadeaubox:

Geniet van extra kerstmagie op je kamer met een magische cadeaubox met de mooiste kerstsouvenirs en exclusieve verrassingen in thema van je Disney Hotel. Beschikbaar in Disney Hotel New York – The Art of Marvel en Disney Newport Bay Club.

Neem contact op met de Disneyland Paris vakantie-experts of ga naar de conciërgebalie van je Disney Hotel om de kerstcadeaubox te reserveren. Er is een beperkt aantal cadeauboxen beschikbaar.

PixieDust.be
©Disney

Ontdek de beste voordelen voor je verblijf in Disneyland Paris !


Translate website