Kerstseizoen 2023 in Disneyland ParisKom samen de magie beleven tijdens het Kerstseizoen in Disneyland Paris.


Laat de kerstmagie van Disneyland Paris je hart verwarmen. Van 11 november 2023 tot 7 januari 2024 kun je genieten van een betoverende ervaring samen met je geliefden.


PixieDust.be

OVERVIEW VIDEO>

PixieDust.be

Het laatste nieuws & updates over het Kerstseizoen in Disneyland Paris

PixieDust.be

Mickey’s Dazzling Christmas Parade!

Mickey’s Dazzling Christmas Parade is speciaal ontworpen om zowel overdag als ’s avonds te worden gepresenteerd met show stops op het plein aan de voorkant van het Kasteel van Doornroosje en Town Square*. De parade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, elk met een eigen thema. Mickey en zijn vrienden, de Disney-prinsessen en de Kerstman zijn allemaal aanwezig, vergezeld door Tinkerbell.

*De Town Square show stop met het verlichten van de kerstboom is enkel bij de 2de opvoering van de parade.

PixieDust.be
PixieDust.be

Let’s Sing Christmas in Videopolis!

Zing mee met je favoriete kerstnummers tijdens Let’s Sing Christmas in het Videopolis Theater samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Daisy. De show is elke dag te zien, met een extra koor in het weekend dankzij Disney Performing Arts On Stage.

PixieDust.be
PixieDust.be

Kerst Happenings:

De Disney Figuren hebben vrolijke kerstverrassingen voor je in petto tijdens twee kleinschalige kerstshows met de dansers en van Mickey’s Dazzling Christmas Parade op Town Square en The Royal Castle Stage!

Mickey’s Holiday Gathering (Town Square)
Aurora’s Winter Wishes (Castle Stage)
PixieDust.be

Deel je kerstwensen met Disney Figuren en de Kerstman:

De Disney figuren zijn verkleed in hun mooiste kerstoutfits en je kunt ze ontmoeten op speciale fotolocaties. Ook kun je de Kerstman ontmoeten in Arcade Beta tot 25 december 2023.

  • Santa Stitch (Fantasyland, nabij Old Mill)
  • Winnie the Pooh (Main Street, Boarding House)
  • Chip & Dale (Main Street, nabij Casey’s Corner)
  • Santa Goofy (Frontierland, nabij Cowboy Cookout & Frontlot in het Walt Disney Studios Park)
  • Jack Skellington (Frontierland, Phantom Manor fotolocatie)
  • De Kerstman (Discoveryland, Arcade Beta)
  • Verwelkoming van Mickey (& Minnie) bij opening en sluit van het Disneyland Park op het station van Main Street.. (Geen meet & greet)
PixieDust.be

Ontdek de kerstsouvenirs en het exclusieve eten en drinken:

PixieDust.be

Geniet van de smaken van kerst

Ontdek alle winterse specialiteiten. Van winterse soep tot gevogelte met kastanjes en veenbessen, van warme chocolademelk tot andere winterse lekkernijen, er is voor ieder wat wils en verkrijgbaar op verschillende locaties in Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.

PixieDust.be

Vind de leukste kerstcadeaus:

Geef je kerst een vleugje Disney met onze decoraties, souvenirs en natuurlijk wat magische cadeautjes.

Ook L’Hiver Gourmand keert terug!

Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren in zowel het Disneyland Park (Fantasyland) als het Walt Disney Studios Park (La Place de Rémy)!  L’Hiver Gourmand duurt van 10 november 2023 t/m 17 maart 2024.

PixieDust.be

New Year’s Eve:

Op 31 december biedt Disneyland Paris de mogelijkheid om in stijl afscheid te nemen van 2023, in een unieke setting en een feestelijke sfeer, samen met familie of vrienden. Kom samen om het nieuwe jaar te verwelkomen met een spectaculair vuurwerk in het Disneyland Park of neem deel aan een episch feest in het Walt Disney Studios Park. Beide Disney parken blijven open tot 01.00 uur.

Dit jaar hoef je geen apart ticket te kopen om toegang te krijgen tot de New Year’s Eve Party.

PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet dag en nacht van de kerstmagie wanneer je verblijft in een Disney Hotel:

Geniet nog langer van de kerstmagie met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met sfeervolle kerstdecoratie. De hotels zijn prachtig verlicht met lichtjes, en er staan kerstbomen en andere decoraties.

Kerstseizoen

Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris tijdens de mooiste tijd van het jaar !

Ontdek de kerstcadeaubox:

Geniet van extra kerstmagie op je kamer met een magische cadeaubox met de mooiste kerstsouvenirs en exclusieve verrassingen in thema van je Disney Hotel. Beschikbaar in Disney Hotel New York – The Art of Marvel en Disney Newport Bay Club.

Neem contact op met de Disneyland Paris vakantie-experts of ga naar de conciërgebalie van je Disney Hotel om de kerstcadeaubox te reserveren. Er is een beperkt aantal cadeauboxen beschikbaar.

PixieDust.be
PixieDust.be

Ontdek de beste voordelen voor je verblijf in Disneyland Paris !


Translate to different languages