Kerstseizoen 2023 in Disneyland Paris

Kom samen de magie beleven tijdens het Kerstseizoen in Disneyland Paris.

Laat de kerstmagie van Disneyland Paris je hart verwarmen. Van 11 november 2023 tot 7 januari 2024 kun je genieten van een betoverende ervaring samen met je geliefden.

PixieDust.be
PixieDust.be

Het laatste nieuws & updates over het Kerstseizoen in Disneyland Paris

PixieDust.be

Mickey’s Dazzling Christmas Parade!

Mickey’s Dazzling Christmas Parade is speciaal ontworpen om zowel overdag als ’s avonds te worden gepresenteerd met show stops op het plein aan de voorkant van het Kasteel van Doornroosje en Town Square*. De parade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, elk met een eigen thema. Mickey en zijn vrienden, de Disney-prinsessen en de Kerstman zijn allemaal aanwezig, vergezeld door Tinkerbell.

*De Town Square show stop met het verlichten van de kerstboom is enkel bij de 2de opvoering van de parade.

PixieDust.be
PixieDust.be

Let’s Sing Christmas in Videopolis!

Zing mee met je favoriete kerstnummers tijdens Let’s Sing Christmas in het Videopolis Theater samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald en Daisy. De show is elke dag te zien, met een extra koor in het weekend dankzij Disney Performing Arts On Stage.

PixieDust.be
PixieDust.be

Deel je kerstwensen met Disney Figuren en de Kerstman:

De Disney figuren zijn verkleed in hun mooiste kerstoutfits en je kunt ze ontmoeten op speciale fotolocaties. Ook kun je de Kerstman ontmoeten in Arcade Beta tot 25 december 2023.

PixieDust.be

Ontdek de kerstsouvenirs en het exclusieve eten en drinken:

PixieDust.be

Geniet van de smaken van kerst

Ontdek alle winterse specialiteiten. Van winterse soep tot gevogelte met kastanjes en veenbessen, van warme chocolademelk tot andere winterse lekkernijen, er is voor ieder wat wils en verkrijgbaar op verschillende locaties in Disney Parken, Disney Village en Disney Hotels.

PixieDust.be

Vind de leukste kerstcadeaus:

Geef je kerst een vleugje Disney met onze decoraties, souvenirs en natuurlijk wat magische cadeautjes.

Ook L’Hiver Gourmand keert terug!

Deze wintermarkt bestaat uit stijlvolle chalets die peperkoek, pannenkoeken, warme chocolademelk en andere heerlijke lekkernijen serveren in zowel het Disneyland Park (Fantasyland) als het Walt Disney Studios Park (La Place de Rémy)!  L’Hiver Gourmand duurt van 10 november 2023 t/m 17 maart 2024.

PixieDust.be

Disney New Year’s Eve Party:

Dit jaar zal er geen New Year’s Eve Party plaatsvinden op 31 December 2023. De parken blijven wel langer open en Disney zegt ook voor een ‘Enchanced Experience’ te zorgen voor iedereen die in het park aanwezig is. Verder zijn er geen details bekend gemaakt welke activiteiten precies zullen plaatsvinden. Blijf deze pagina in het oog houden voor meer nieuws in de nabije toekomst!

PixieDust.be
PixieDust.be

Geniet dag en nacht van de kerstmagie wanneer je verblijft in een Disney Hotel:

Geniet nog langer van de kerstmagie met een verblijf (hotel + tickets) in een van de Disney Hotels, die versierd zijn met sfeervolle kerstdecoratie. De hotels zijn prachtig verlicht met lichtjes, en er staan kerstbomen en andere decoraties.

Kerstseizoen

Verblijven in Disneyland Paris: Hoe vroeger je boekt hoe beter de prijs

Gebruik de prijsschattingskalender onderaan om het ideale moment te kiezen voor je verblijf aan de voordeligste prijs.

Kies je favoriete Disney Hotel voor je meest magische verblijf ooit in Disneyland Paris tijdens de mooiste tijd van het jaar !

PixieDust.be

Ontdek de beste voordelen voor je verblijf in Disneyland Paris !

Translate to different languages
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com