|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disney Stars On Parade vervroegt tijdens Halloween Festival 2023

Vanaf 1 oktober is het opnieuw tijd voor het Halloween Festival in Disneyland Paris. Tijdens het Halloween festival zal er zoals altijd extra entertainment zijn in de vorm van een speciale Halloween Parade. Deze Halloween Parade zal in de namiddag te zien zijn waardoor Disneyland Paris heeft besloten om de gewone Disney parade “Disney Stars On Parade” te vervroegen naar 11u30 in de voormiddag.
Als je dus Disneyland Paris bezoekt tijdens de maand Oktober 2023 hou er dan rekening mee op tijd in het Disneyland Park te zien als je Disney Stars On Parade wilt zien. Zoals altijd kan je de uren van de entertainment nog eens checken op de Disneyland Paris App.


Disney Stars On Parade


Translate website