|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Een nieuw exclusief Disneyland Paris boek ter ere van 100 jaar Disney

Disneyland Paris is een magische plek waar Disney verhalen tot leven komen. Maar naast de vele attracties en shows, zijn er ook veel verwijzingen naar de studio waar het 100 jaar geleden allemaal begon.

Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van The Walt Disney Company zal een nieuw boek van 230 pagina’s, “Celebrating 100 Years of Disney at Disneyland Paris”, lezers binnenkort uitnodigen om de geschiedenis van dit unieke bedrijf te verkennen aan de hand van 100 iconische data die op unieke manieren worden gevierd in Disneyland Paris, zij het via attracties, shows en evenementen.
Het is een fascinerende ’trip down memory lane’ met talloze anekdotes en archieffoto’s van de auteurs van het recente boek ‘The Art of Disneyland Paris’.

40€. Geen korting beschikbaar. Exclusief verkrijgbaar in Disneyland Paris.


PixieDust.bePixieDust.beDisneyland ParisTranslate website