|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Live News Report 17 October 2023

Hallo iedereen, we zijn opnieuw in Disneyland Paris geweest en dit zijn de updates en veranderingen die ons zijn opgevallen. Zoals altijd kan je ons ook volgen via sociale media Facebook of Twitter. Of op ons YouTube kanaal voor onze speciale Live News Report videos !

PixieDust.be


PixieDust.be


Disney viert 100ste verjaardag van The Walt Disney Company met een speciale dag:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/disneyland-paris-is-the-only-disney-park-to-celebrate-disney100/Gaumont Disney Village:

Een nieuwe poster is verschenen aan de gevel van de Gaumont cinema in Disney Village, om de nieuwe Trolls film te promoten van Dreamworks.


PixieDust.beTown Square decoraties Halloween:

De Halloweendecoraties op de kiosk van Town Square in Disneyland Paris zijn pas later dan voorzien toegevoegd. Dit komt omdat Disney nog tijd nodig had om de vorige decoratieve elementen van de 30ste verjaardag te verwijderen.


PixieDust.beStar Wars Hyperspace Mountain:

Er zijn schuttingen geïnstalleerd op de facade van Star Wars Hyperspace Mountain in Discoveryland. De attractie blijft voorlopig geopend, behalve op 6 en 8 november 2023 zal Hyperspace Mountain voor een korte duur sluiten. Hopelijk word er ook gekeken naar de verlichting van de attractie, want veel lichteffecten zijn momenteel defect.


PixieDust.beSolden op Elemental merchandise:

Bezoekers die momenteel in Disneyland Paris zijn kunnen genieten van -40% korting op merchandise van de Disney*Pixar film “Elemental”, zoals hier bij Constellations. Naar verwachting zal de merchandise van de aankomende Disney film “Wish” binnenkort aankomen in Disneyland Paris.


PixieDust.beRenovatie Lilly’s Boutique:

Een deel van Lilly’s Boutique is momenteel gesloten vanwege renovatiewerken.


PixieDust.beRenovatiewerken begonnen bij Sir Mickey’s in Fantasyland:

LEES MEER>>


https://pixiedust.be/renovations-began-at-sir-mickeys-in-fantasyland/Naambord Colonel Hathi’s Outpost Restaurant:

Het naambord van Colonel Hathi’s Outpost Restaurant in Adventureland aan de ingang van het restaurant is verdwenen, er is ook geen tijdelijke versie van het bord momenteel. Enkele maanden geleden veranderde de naam van het restaurant nog van Colonel Hathi’s Pizza Outpost naar Colonel Hathi’s Outpost Restaurant.


PixieDust.beNieuwe onderleggers en servetten in restaurants:

Nu de 30ste verjaardag van Disneyland Paris afgelopen is, zijn er nieuwe papieren placemats en servetten beschikbaar in de restaurants van het Disney Resort.


PixieDust.beUpdate transformatie Café Mickey naar Brasserie Rosalie in Disney Village: (Opening December 2023)

Partners Statue verdwenen voor make-over Walt Disney Studios Park:

LEES MEER >>


https://pixiedust.be/partners-statue-removed-walt-disney-studios-park/Le Rendez-vous Gourmand De Disneyland Paris:

De eetkraampjes van Rendez-vous Gourmand zijn verdwenen uit het Walt Disney Studios Park. Dit betekent dat er meer ruimte is om te wandelen in de area bij Ratatouille.

De eetkraampjes zullen terugkeren in november voor Hiver Gourmand. Dit is een wintermarkt met een uitgebreid aanbod aan winterse gerechten en drankjes.


PixieDust.beVoorbereidingen Alice In Wonderland stunt show: (Nieuw Lente 2024)

Disneyland Paris is begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe Alice in Wonderland-themashow. De show zal plaatsvinden in het voormalige Moteurs Action-gebied en zal een moderne en flamboyante draai geven aan de geliefde Disney Animation-klassieker. Op foto is te zien dat er kleurrijke verf wordt aangebracht op de achtergrond van het gebied.


PixieDust.beLichtboxbord Flora’s Unique Boutique:

Een lichtboxbord is verwijderd bij Flora’s Unique Boutique op Main Street. Het bord was in een slechte staat.


PixieDust.beProject herbestrating in Fantasyland:

De doorgang tussen Alice’s Curious Labyrinth en The Old Mill is momenteel gesloten voor het herbestratings project in Fantasyland. Hierdoor is de March Hare Refreshments momenteel tijdelijk gesloten.


PixieDust.beSchuttingen tussen Toad Hall en Peter Pan’s Flight

Er zijn schuttingen verschenen tussen Toad Hall en Peter Pan’s Flight in Fantasyland. Onlangs heeft Disney plannen aangekondigd om de wachtrij van Peter Pan’s Flight te voorzien van een overdekte wachtrij, maar dit zou pas zijn voor later in de toekomst.


PixieDust.beNieuwe digitale Monnaie De Paris automaten in Disney Village:

LEES MEER >>


https://pixiedust.be/digital-monnaie-de-paris-vending-machines-in-disney-village/Nieuwe Halloween decoratie:

Bij de Boarding House op Town Square zijn er nieuwe pompoenen verschijnen om de meet & greet locatie van Tijgertje wat op te vrolijke.


PixieDust.beNieuw buffet restaurant in Disney Village:

In Disney Village tussen de Starbucks en Billy Bob’s opent er op 22 oktober 2023 een gloednieuw buffet restaurant om het uitgaansgebied te voorzien van extra restaurant capaciteit. Het restaurant zal gebruik maken van de vroegere Buffalo Bill’s Wild West Show pre-show bar.


PixieDust.beUpdate Walt Disney Studios Park Expansion:


PixieDust.bePixieDust.beNieuwe veiligheidsnetten bij Indian Jones:

De attractie Indiana Jones and the Temple of Peril is na een onderhoudsperiode van enkele weken weer open voor het publiek. Op een deel van de decoraties zijn nieuwe veiligheidsnetten aangebracht helaas.


PixieDust.beMickey & Minnie shortbread:

Er zijn nieuwe Mickey en Minnie koeken verkrijgbaar bij Cool Stop in Disney Village. (4,50€)


PixieDust.bePixieDust.bePixieDust.be


Bekijk al onze Disneyland Paris News Reports !

Met onze Disneyland Paris News Reports blijf je altijd op de hoogte van als het nieuws in Disneyland Paris.

Onze Disneyland Paris News Reports bestaan ook in video op ons YouTube kanaal. Deze videos kan je hier bekijken >


Translate website