|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Partners Statue verdwenen in het Walt Disney Studios Park

In het Walt Disney Studios Park is het bekende “Partners Statue” van Walt Disney en Mickey Mouse verdwenen samen met de grote Sorcerer Mickey aan de ingang van Toon Studios. Het hele gebied zal een zeer grondige make-over ondergaan samen met de binnenkant van Studio 1.
Over die make-over van Studio 1 en het gebied tussen Toon Studios en Production Courtyard heeft Disneyland Paris nog maar zeer weinig details gegeven, behalve enkele bouwvergunningen die zijn ingediend door Disney bij de plaatselijke gemeente is er weinig tot geen informatie beschikbaar, toch niet via officiële kanalen.


PixieDust.be


Studio 1 sluit in de nabije toekomst voor minstens één jaar voor een grote verbouwing. Na de heropening zal Studio 1 een nieuwe indeling en een ander thema krijgen. Ondertussen waarschuwt Disneyland Paris bezoekers over de werkzaamheden bij het boeken van een verblijf op hun website: “Vanaf oktober 2023 wordt de ingang van het Walt Disney Studios Park in verschillende fases gerenoveerd, hieronder valt een tijdelijke sluiting van Disney Studio 1. ” – Website Disneyland Paris

Het Partners Statue zou volgens geruchten na de renovatie terugkeren nabij de uitgang van Studio 1. Ook het beeld van Sorcerer Mickey zou terugkeren bij Animation Celebration. Dit blijven uiteraard geruchten tot Disney meer details bekend maakt. Op de foto’s kun je zien dat er ook een aantal bomen zijn gekapt. Deze make-over is onderdeel van de grote uitbreiding van het Walt Disney Studios Park.


Partners StatueTranslate website