|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Wish, de nieuwe Disney Animatiefilm, wordt gevierd in Disneyland Paris

Vandaag is de nieuwe Disney animatiefilm WISH in de bioscoop verdwenen en de release van zo’n grote nieuwe Disney Classic laat Disneyland Paris niet onopgemerkt voorbij gaan. Ga je vanaf 29 November 2023 naar Disneyland Paris dan kan je alvast heel wat extra activiteiten vinden gethematiseerd naar de film.

Wish preview

Bij Animation Celebration en terwijl je wacht om Anna, Elsa, Olaf en Kristof te ontmoeten kan je een preview bekijken van de nieuwe film.


PixieDust.be


Maak je dan klaar om de grenzeloze hoop en het optimisme van dit krachtige verhaal te voelen door een nieuwe Disney-heldin te ontmoeten genaamd Asha.


Wish


Maar dat is niet alles, in Animation Celebration kan je ook leren om Star (één van de personages) te leren tekenen. Je kan ook terecht bij Walt’s in Main Street USA waar je een exclusief WISH dessert kan bestellen bij je menu, zeker een aanrader om helemaal in de sfeer te komen.


PixieDust.be


Heb je kinderen en willen die zich helemaal overrompelen in de sfeer dat kunnen ze dat zeker aan de hand van ‘face painting’. Ze hebben twee verschillende looks waaruit ze kunnen kiezen. Vergeet ook niet te stoppen in de verschillende shops van Disneyland Paris om zeker een souvenir mee naar huis te nemen.

https://pixiedust.be/disney-film-wish-vertegenwoordigd-in-disneyland-hotel-disneyland-paris/
Translate website