|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Disneyland Paris Jaarpashouders kunnen vanaf vandaag online een room-only boeken

Disneyland Paris bezoekers die in het bezit zijn van een “Disneyland Pass” (een jaarpas voor Disneyland Paris) kunnen vanaf nu een kamer ‘zonder tickets’ boeken in een Disney Hotel via de website. Voorheen kon je dat alleen door te telefoneren naar Disneyland Paris ofwel door externe boekingssites te gebruiken zoals Booking.com of Expedia.com

Boeken via Disneyland Paris of toch via externe boekingssites?

Eindelijk is het Disneyland Paris dan toch gelukt om dit ook via hun eigen website aan te bieden, best verrassend dat dit nog niet eerder kon. Maar beter laat dan nooit !


Disneyland Paris


Room only prijskalender

Het was natuurlijk nieuwsgierig uitkijken naar de prijzen. Het is alvast even wennen om een prijskalender van de Disney hotels te zien met zo’n lage bedragen, omdat het uiteraard enkel voor kamerprijzen gaat en niet over volledig arrangementen.


PixieDust.be
Prijskalender Hotel Cheyenne room-only voor Disneyland Pass voor februari & maart 2024


Gelijkaardige prijzen bij Disneyland Paris en externe sites

We hebben ook eens de prijs vergeleken met dezelfde data bij het externe boekingsplatform Expedia.com. En vaak zien we zeer gelijkaardige prijzen. Als je bij externe boekingssites een klantenkaart hebt en daarmee punten, korting of gratis nachten kan sparen kan het soms voordeliger zijn om toch via de externe sites te blijven boeken.


Disneyland Pass room onlyExpedia room onlyDisneyland Paris arrangement (hotel+tickets)
Newport Bay Club 26 – 27 Jan. 2024€365€370€678
Hotel Cheyenne 13 – 14 Febr. 2024€269€268€536
Hotel New York 1 – 2 April 2024€701€705€982
Disneyland Hotel 24 – 25 Juni 2024€1087€1087€1144


Steekproef

Dit is slechts een steekproef genomen op 19 december 2023. Prijzen veranderen constant door het principe van vraag & aanbod. Bij hotels die een hogere bezettingsgraad hebben kan de prijs op bepaalde data fel stijgen.

HOE TE BOEKEN?


1.
Ga naar de Disneyland®Paris website.2.
Log in op uw persoonlijke account en ga naar “Mijn Disneyland Pass” en vervolgens naar “Hotels”3.
Vind uw ideale datum en boek uw verblijf in slechts een paar klikken.


Welk hotel is jouw favoriet?

PixieDust.beBlockdagenTranslate website