|Quick Links| Disneyland Hotel | Disney Hotel New York The Art of Marvel | Disney Newport Bay Club | Disney Sequoia Lodge | Disney Hotel Cheyenne | Disney Hotel Santa Fe | Disney Davy Crockett Ranch

Duurzame kerstbomen voor Disney Enchanted Christmas in Disneyland Paris

Dit jaar hebben de teams die verantwoordelijk zijn voor het Disney Enchanted Christmas, in lijn met de milieuverplichtingen van Disneyland Paris, duurzame bomen gekozen om dit iconische seizoen te versieren. De bomen zullen van seizoen tot seizoen blijven groeien dankzij een specifiek proces dat is ontwikkeld in samenwerking met een lokale kwekerij in Seine et Marne, de Pépinière du Val d’Yerres.

Het idee om met ‘levende’ bomen te werken is ontstaan ​​uit gesprekken tussen de teams die verantwoordelijk zijn voor de kerstperiode, zowel aan de entertainment- als de tuinbouwkant. Na een aantal jaren van nadenken kwamen ze terecht bij Pépinière du Val d’Yerres, die met een specifiek procédé aan de slag kon: een anti-knot plantenbak, waardoor de bomen kunnen blijven groeien zonder dat ze gekapt hoeven te worden. De 80 natuurlijke kerstbomen die dit seizoen in het Disneyland Park zijn geïnstalleerd, zullen aan het einde van het seizoen blijven groeien, voordat ze volgend jaar groter en sterker terugkeren.

PixieDust.bePixieDust.beTranslate website